cristiano ronaldo partner Herbalife nutrition-a

Bolji rezultati uz Herbalife Nutrition

24.09.2018 u 15:15

Bionic
Reading

Partnerstvo između kompanije Herbalife Nutrition i Cristiana Ronalda (poznatog pod nadimkom CR7) mnogo govori o kvaliteti i vjerodostojnosti Herbalife proizvoda

Ronaldo ne samo da je jedan od najboljih nogometaša na svijetu, već je i sportaš koji utjelovljuje naše shvaćanje kvalitetne prehrane kao temelja zdravog, aktivnog načina života i pretpostavke za stjecanje presudne prednosti u kompetitivnom svijetu profesionalnog sporta.

Kao globalni nutricionistički partner Cristiana Ronalda, Herbalife Nutrition poklanja veliku pozornost optimizaciji njegovog programa prehrane, te mu osigurava niz proizvoda koji mu pomažu u provođenju zahtjevnog programa vježbanja i treninga.

“Kvalitetna prehrana temelj je mojeg uspjeha, a tim Herbalife Nutrition mi pomaže u razumijevanju veze između gubitka vitamina i minerala tijekom treninga i pravilnog korištenja dodataka prehrani, kako bih nadoknadio taj gubitak,” objašnjava Cristiano.

Osim što na nogometnom terenu stalno ruši rekorde, Cristiano je rekorder i po još nečemu: ima ukupno 200 milijuna sljedbenika na Facebooku, Instagramu i Twitteru, što znači da je najprisutniji od svih sportaša u svijetu i ima najveći doseg na društvenim mrežama.

Nakon treninga i utakmica važno je oporaviti mišiće. Bez toga jednostavno ne mogu i izuzetno mi je zadovoljstvo biti dijelom Herbalife Nutrition. Za mene je to velika čast. Mislim da su njihovi proizvodi fantastični i zato ih koristim.

Cristiano Ronaldo

Više informacija: www.herbalife.hr