MEGAN FOX

'Bojim se svoje natprirodne seksualne moći!

18.09.2009 u 14:46

Bionic
Reading

Možda bismo se Megan Fox svi zapravo trebali bojati, budući da sama priznaje da posjeduje strašnu seksualnu energiju s kojom ne zna što bi

Prema mnogima najljepša i najseksipilnija glumica na svijetu, Megan Fox pomalo opterećuje spoznaja o utjecaju koji njezino tijelo i izgled općenito imaju te nije ni sama sigurna kako svoje atribute upotrijebiti u vlastitu korist.

'Djevojčice su vrlo izložene seksualnosti preko medija, industrije zabave te preko reklama. Kada shvatiš da imaš istu moć koju si nekada uviđao kod drugih žena, zastrašujuće je kad shvatiš da ne znaš što bi s njom', priznala je Megan za People. 'To je čudna, gotovo nadnaravna pozicija. U srednjoj školi nisam bila omražena, ali nisam ni imala mnogo prijatelja. Ručala sam u toaletu jer me bilo strah da će me zafrkavati u kantini pred svima. Bila sam osamljena, no to je u redu', ispričala je Megan.

'Djevojke su grozne. No mislim da su djevojke grozne zbog načina na koji društvo funkcionira – prisiljene smo konstantno se natjecati za mušku pažnju. Naši nas očevi krivo odgajaju tako da cijelog života težimo za muškom pažnjom', kazala je Megan u pomalo patetičnom tonu.