ljetna moda

Boho chic: Zaboravite na neudobne ljetne sandale, hit su ove mekane balerinke

31.07.2023 u 13:50

  • +10

Heklane balerinke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Posljednjih sezona udobnost je posebno na cijeni u modi, a ovog ljeta visoke potpetice zamjenjuju udobni i elegantni modeli. A ovog ljeta trendsetericama za oko su posebno zapeli heklane balerinke koje se ističu boho stilom

Koliko god modne piste bile glavni pokretači najsnažnijih trendova svake sezone, one nipošto nisu jedini izvori inspiracije.

Već dulje vremena snažnu ulogu u diktiranju modnih trendova imaju društvene mreže koje su čak i vjerniji prikaz onoga što se doista nosi na ulicama modnih prijestolnica.

Svakog ljeta na Instagrama se pojavi modni komad koji postaje nezaobilazan modni hit, a iako je pred nama još popriličan broj dana ljeta, čini se da ove godine već postoji jasan pobjednik - heklane balerinke.

Izrađene u jarkim, nerijetko kontrastnim bojama, s vezicama za vezanje oko gležnja, ove balerinke vrlo su upečatljive. Iako je riječ o modelima koji se ističu u svakoj kombinaciji, nevjerojatno se lako kombiniraju s uz sve stilske izbore te tako postaju jedina obuća koja nas može navesti da sandale ostavimo po strani.

Heklane balerinke prvo su postale vrući hit u krugu španjolskih i portugalskih modnih influencerica i trendseterica. Iako ih je populariziralo modni brend Kashura, mogu se pronaći i u nekim manjim španjolskim trgovinama, no obožavaju ih popularniji modni brendovi poput Basyco Jereza, Zúa ili Seasons by Macabla.

30 days of summer