pružaju osjećaj lakoće

Idealne za ljeto: Ova udobna i nosiva obuća oduševit će zrelije dame

21.07.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Iskusne zaljubljenice u modu obožavat će nositi ovu udobnu i svestranu obuću koja je, uz sve to, u skladu s najnovijim trendovima

Za sve one kojima je udobnost na prvom mjestu, ravna obuća apsolutni je modni favorit kojem nema premca. Posebno se to odnosi na zrelije dame koje vrlo dobro znaju da se stajlinzi slažu tako da budu u skladu s njima, kako po dizajnu, tako i po osjećaju lakoće i ugode tijekom čitavog dana.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Ako ste među onima koji se od ravne obuće odvajate samo u najvećoj nuždi, a niste sigurni koje biste modele nosili tijekom ljeta, donosimo pregled najpopularnijih tenisica i sandala u kojima ćete uživati do kraja sezone.

Bijele niske tenisice

Iskusne modne ovisnice znaju da modni klasici ne prepoznaju dob, a upravo to je slučaj s bijelim tenisicama koje će se savršeno uklopiti u gotovo svaki stajling.

Ovakve tenisice unose notu opuštenosti i garantiraju udobnost te su, uz sve to, i u skladu s trendovima. Naime, nakon što smo cijelog proljeća na svakom koraku mogli vidjeti razne bijele modele, na ljeto se nose s minimalnom razlikom u materijalu te dolaze u pamučnoj, niskoj verziji.

Sandale s vezicama

Jedan od must-have modela svakog ljeta su elegantne sandale s vezicama koje uspješno izdužuju nogu i stvaraju efekt vitkosti. I ne, uopće nisu rezervirana samo za otkačene mladenačke stajlinge jer modne trendseterice dobi 50+ učestalo pokazuju kako su ovakve sandale garancija stila i udobnosti.

Balerinke

Sve modne zaljubljenice dobro znaju da je ove sezone garderoba nezamisliva bez klasičnih ravnih balerinki.

U njima će posebno uživati zrelije dame jer pružaju idealan spoj udobnosti i chica, a lako se kombiniraju na sve outfite. Ako ste željni efektnijeg izgleda, birajte one s metalnim odsjajem, zakovicama ili prozračnom mrežicom.

Šarene tenisice

Među obućom koja je garancija momentalnog pomlađivanja definitivno su razni modeli šarenih tenisica koji osvajaju zaigranim dizajnom i garantirano podižu baš svaki stajling.

Udobne, nosive i svestrane, pun su pogodak čak i ljeti kada poželite obući nešto malo drugačije.

Sandale s čičkom

Popularno znane kao 'tatine sandale', modeli s čičkom možda djeluju pomalo staromodno, no toliko su udobne da ćete im oprostiti baš svaku manu.

Uostalom, ove sezone su iznimno popularne pa će vam garantirati i kreiranje stajlinga u skladu s najnovijim trendovima.

Mokasinke

Jedan od ponajvećih proljetnih hitova nosi se i ljeti jer elegantne mokasinke nešto su što možete nositi od jutra do mraka sve do kasne jeseni. Za kreiranje upečatljivih stajlinga, birajte one s metalnim sjajem, kombinirajući ih s neutralnim tonovima kako bi maksimalno došle do izražaja.

  • +4
Metalne mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Zappos Promo

Japanke

Za kraj stiže jedan ljetni klasik - japanke! Nepogrešiv odabir dobro je znan iskusnim modnim zaljubljenicama koje će oduševiti ovogodišnja bogata ponuda elegantnih modela namijenjenih i svečanijim prigodama.

Osim što se lakoćom kombiniraju s pregršt odjevnih komada namijenjenih sezoni proljeće-ljeto, aktualni modeli japanki predstavljaju savršen hibrid udobnosti i elegancije, a zahvaljujući svom sofisticiranom izgledu ova klasična ljetna obuća daleko je od one namijenjene uživanju na plaži ili bazenu.

  • +29
Japanke Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević