odlična ponuda

Bogata jesenska ponuda za novi SUV Citroën C5 Aircross

14.10.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Citroën je u listopadu pripremio odlične ponude za najudobniji i najmodularniji SUV u segmentu, novi SUV Citroën C5 Aircross. Radi se o bogato opremljenim vozilima koja su dostupna za isporuku odmah, do rasprodaje zaliha

Poklon svim kupcima je produženo jamstvo od 5 godina/100.000 km, a uz Citroën Financiranje Plus kupci mogu iskoristiti posebnu ponudu financiranja i dodatni popust od 10.000 kn. Sve fizičke osobe pri kupnji novog SUV Citroën C5 Aircross na poklon dobivaju jednogodišnje članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Novi SUV Citroën C5 Aircross LIVE BlueHDi 130 S&S BVM6 u ponudi je s cijenom već od 189.900 kn, s bogatom serijskom opremom koja uključuje CITROËN Connect radio na 8" tabletu, PHC - ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima™, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine te opcije automatski dvozonski klima uređaj i 12,3“ TFT digitalnu instrument ploču.

Novi SUV Citroën C5 Aircross FEEL BlueHDi 130 S&S BVM6 s cijenom već od 204.900 kn, u bogatoj serijskoj opremi ima automatski dvozonski klima uređaj, funkciju Mirror Screen, sustav za automatsko kočenje u slučaju opasnosti pomoću kamere i radara, dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo te opcije pristup i pokretanje bez ključa, rezervni kotač, kameru za vožnju unatrag i metalik boju.

Novi SUV Citroën C5 Aircross FEEL BlueHDi 130 S&S EAT8, s cijenom već od 219.900 kn, uključuje serijsku opremu automatski dvozonski klima uređaj, funkcija Mirror Screen, sustav za automatsko kočenje u slučaju opasnosti pomoću kamere i radara, dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo te opcije rezervni kotač, sustav Grip Control, kameru za vožnju unatrag, navigaciju i metalik boju.