TINEJDŽERSKO PARKIRANJE

Bobbi Kristina slupala još jedan automobil

07.11.2012 u 17:26

Bionic
Reading

Ulazeći u garažu u kompleksu stanova u Georgiji gdje živi s Nickom, Kristina je slučajno udarila u njegov automobil koji je nekoliko sekundi prije parkirao

Prošlo je nešto više od mjesec dana otkako su doživjeli prometnu nesreću, a Bobbi Kristina Brown i njen dečko Nick Gordon ponovno se muče sa slupanim automobilima.

Ulazeći u garažu u kompleksu stanova u Georgiji gdje živi s Nickom, Kristina je slučajno udarila njegov automobil koji je nekoliko sekundi prije parkirao. Kći Whitney Houston i Bobbyja Browna pokušala je na natraške ući u garažu, a jedan pogrešan manevar bio je dovoljan na nanese veliku štetu prednjem dijelu Nickove nove sportske jurilice.

'Odlični dani mogu vrlo brzo postati gorki. Uživajte u svakom trenutku sreće', napisala je 19-godišnja Bobbi na Twitteru nakon incidenta.

Krajem rujna Brown i Gordon doživjeli su prometnu nesreću u kojoj nije bilo ozlijeđenih, samo materijalna šteta. U trenutku nesreće svađali su se, a njihova neopreznost nanijela je štetu i drugom automobilu.

217803,216879,208653,186944