ZA 20. GODINA BRAKA

Boba je Breni poklonio narukvicu od 10.000 eura

08.12.2011 u 09:20

Bionic
Reading

U najužem krugu prijatelja i obitelji bračni par Živojinović sinoć proslavio 20. godina zajedničkog života, a Brena je za okruglu obljetnicu dobila vrijedan dar

Povodom njihove 20. godišnjice, Brenu i Bobu Živojinović dočekali su njihovi prijatelji, i to gromoglasnim pljeskom i buketima cvijeća, oslovljavajući Brenu s 'mlada', a Bobu s 'mladoženja'.

Na proslavi su se pojavili mnogi uvaženi gosti. Među prvima su došli Željko Joksimović i Jovana Janković noseći veliki buket ruža. Došli su mnogi pjevači i prijatelji para, a uz njih su slavili i njihovi sinovi Filip, Stefan i Viktor.

Jedan od najpopularnijih parova na Balkanu vjenčao se 6. prosinca 1991. godine u tada najluksuznijem hotelu, beogradskom Interkontinentalu.

Srpski Alo saznao je da je joj je Boba za godišnjicu kupio narukvicu od dijamanata koju će Brena nositi samo u tim specijalnim prilikama.

Boba je prije nekoliko tjedana iz inozemstva naručio specijalno izrađenu narukvicu s dijamantima čija se vrijednost procjenjuje na više od 10.000 eura. Sve je napravio u najvećoj tajnosti kako bi iznenadio Brenu', otkrio je izvor blizak Živojinoviću za srpski Alo, ali je Boba ipak želio da sve ostane tajna.