ZNAK MJESECA

Blizanci – snalažljivi šarmeri kojima rijetko tko može odoljeti

03.06.2009 u 12:01

Bionic
Reading

Vladavina Blizanaca, trećeg po redu horoskopskog znaka koji odlikuje druželjubivost i iznimna snalažljivost, trajat će do 21. lipnja

U ovom znaku rođene su mnoge poznate showbizz face poput Natalie Portman, Johnnyja Deppa, Nicole Kidman, Colina Farrella, Angeline Jolie, Helene Bonham Carter, Hugha Laurieja ('Dr. House'), Wentwortha Millera ('Zakon braće'), Courteney Cox i Juliette Lewis, nekadašnjih teen zvijezda, a sada uspješnih poslovnih žena Ashley i Mary-Kate Olsen, manekenki Adriane Lima, Heidi Klum, Naomi Campbell i Bar Refaeli, pjevačica Lauryn Hill, Alanis Morissette i Kylie Minogue, glazbenika Lennyja Kravitza, tenisačice Ane Kurnjikove i dr.

Osobe rođene u ovom znaku obično nemaju problema u komunikaciji s ljudima, štoviše vrlo su otvorene i nimalo sramežljive. Blizanci se nerijetko mogu prilagoditi svakoj situaciji i svakom društvu, a omiljeni su zbog svoje rječitosti i zabavnosti.

Odlikuje ih sjajna sposobnost primjećivanja, a vrlo često i naglašen umjetnički karakter.

Za Blizance se nikako ne može reći da su smireni, pa ako im nešto ne ide onako kako su zamislili, mogu postati jako nervozni. Blizanci su duhoviti i radoznali, a u njihovom društvu nikad nije dosadno. Rođeni su zabavljači, no pomalo su površni i teško stvaraju dublje odnose. Ponekad su skloni ogovaranju i tračevima te hvalisanju i laskanju, stoga nisu osobe od povjerenja.

Nisu emotivci i teško se zaljubljuju, a nerado govore o svojim dubljim emocijama.

KAKVI SU U LJUBAVI

Premda Blizanci primjećuju atraktivne osobe, ako ih želite privući, morate biti drukčiji i originalni. Ukoliko ste tradicionalni i ne volite iznenađenja, držite se podalje od pripadnika ovoga znaka.

Blizance morate razgovorom zaintrigirati, ali svakako izbjegavajte preozbiljne teme i ni u kojem slučaju nemojte spominjati ozbiljnu vezu. Smijte se šalama, pričajte svoje, budite nasmiješeni i ne opterećujte svog Blizanca previše.

Ako nađu pravu osobu, u stanju su biti krajnje romantični, slati cvijeće, pjevati ispred prozora… Tada im ništa nije teško ili neugodno. S osobom rođenom u ovom znaku život nije nikad dosadan, ali u javnosti nikad ne tražite od nje/njega iskazivanje previše nježnosti.

Najkompatibilniji su s Vagama, Vodenjacima i Blizancima, a najmanje sa Škorpionima i Jarcima. Najviše ih privlače osobe rođene u znaku Strijelca.

SVE O BLIZANCIMA

Omiljena bolja: zelena
Sretni brojevi: 3 i 7
Idealan poklon: iznenadni tulum, izlet s prijateljima, poklon bon za knjižaru
Vladajući planet: Merkur
Voli: glazbu, magazine, knjige, blogove, chatove, kratke izlete
Ne voli: rutinu, usamljenost, ponavljanje
Najbolje destinacije: Švicarska, Wales, London, San Francisco, Melbourne
Idealna zanimanja: reporter, književnik, odvjetnik, profesor
Odlike: izražajne oči, sitnija tjelesna građa, snalažljivost, inteligencija