TJEDNI HOROSKOP

Blizanci i Vodenjaci živjet će punim plućima, Lavovima će riječi biti glavno oružje, Jarce će zasuti poslovne ponude, a Ribe se trebaju čuvati mutnih voda

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.06.2020 06:21
 • Objavljeno 01.06.2020 u 06:21
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Arne Trautmann / Panthermedia / Profimedia

Slobodni će Blizanci oblijetati od simpatije do simpatije, ne zadržavajući se dugo ni kod jedne, a na poslu im neće nedostajati pametnih zamisli. Vodenjacima će ljubavna idila ležati na dlanu ako samo malo ispruže ruku. Lavovima će riječi biti jako oružje pa će uvjerljivo nagovoriti druge da ih podrže. Jarcima bi honorarni poslovi mogli znatno poboljšati materijalnu situaciju, a Ribe se moraju čuvati onih koji ih nastoje uvući u mutne poslove i obećavaju im bogatstvo preko noći

Ovnovi, obogatite si svakodnevicu raznovrsnim društvenim aktivnostima. Samoća vam ne bi odgovarala. Izlet, šetnja ili sport bili bi sjajna prilika da izgladite nesuglasice s voljenom osobom. Mnogo toga bit će vam na pameti, ali će vam nedostajati ustrajnosti i koncentracije. Izradite popis zadataka i rješavajte ih jedan po jedan.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +8
 • +5

Alessandra Ambrosio u horoskopu je Ovan, rođena je 11. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovi, preispitajte svoje postupke prema partneru i provjerite koliko je on zadovoljan vašom vezom. Ljubav je poput nježnog cvijeta - zahtijeva svakodnevnu skrb. Energičan, ali nenametljiv nastup otvorio bi vam mnoga vrata. Neovisno o tome što vam netko sugerirao, ne dajte se nagovoriti na ulazak u posao koji vam se učini sumnjivim.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +8
 • +5

Melania Trump je horoskopski Bik, rođena je 26. travnja 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

U potrazi za živahnom zabavom Blizanci će često izbivati iz doma. Za ukućane ćete uvijek imati spremno uvjerljivo objašnjenje kamo i zašto idete. Bit ćete uspješni u raznolikim kreativnim i kupoprodajnim poslovima. Ako pregovori krenu loše po vas, znat ćete okrenuti stvari u svoju korist. Prštat ćete od energije i biti željni gibanja.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca 7. lipnja 1991.

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bilo da će Rakovima smetati nešto kod partnera ili da će ih mučiti nešto izvan njihova odnosa, teško će se otvarati. Najbolje bi bilo da mu se povjerite konkretno i bez dramatiziranja. Posvetite se zadacima koje možete obaviti u samoći ili s minimalnim kontaktom. Budite suzdržani s kaloričnom hranom i alkoholom iako bi vam se mogli učiniti prikladnim sredstvom za dizanje raspoloženja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, uz pomoć naklonjene Venere obnovite bliskost s voljenim, podijelite s njim svoja razmišljanja, zabavite ga duhovitim dosjetkama. Pođite na kratko putovanje ili izađite na mjesto koje još niste posjetili. Nastojte obnoviti postojeće kontakte i sklopiti što više novih. Otvarajte novčanik samo ako imate jako dobar razlog. Nemojte škrtariti, niti nerazumno trošiti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, pazite da rasprava o kućnim obavezama i troškovima ne pokvari vaše odnose s partnerom ili rodbinom. Igrajte taktično pa predložite ili prihvatite kompromis. Razdoblje Blizanaca nije idealno za vas. Poslovni ili financijski pregovori mogli bi krenuti neočekivanim smjerom. Ostanite prisebni i pustite da odluka bude odgođena.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Ashley Roberts rođena je u znaku Djevice 14. rujna 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Virtualna komunikacija Vaga s inozemstvom bit će intenzivna. Uživo ćete upoznati osobu koja će vas zadiviti razmišljanjima i oštroumnim primjedbama. Bit će to početak divnog odnosa, koji god oblik poprimio. Prije no što krenete dalje, završite što ste započeli. Rasterećeni od starih zaostataka, bit ćete spremni okrenuti novi list.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Veza Škorpiona bit će krnja jer će joj nedostajati jedan sastojak, tjelesni ili duševno-emocionalni. No unatoč manjkavosti, opstanak joj neće biti ugrožen. Oklijevat ćete povući sljedeći potez dok pažljivo ne analizirate situaciju i naoružate se važnim informacijama. Zaposleni u uslužnim djelatnostima mogli bi se napokon domoći pristojne zarade.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Hailey Bieber je horoskopski Škorpion, rođena je 22. studenoga 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi će Strijelci poletno odlaziti na posao ili u školu gonjeni romantičnim osjećajima prema novoj simpatiji. Ova će 'epidemija' zahvatiti i mnogo zauzetih, čije će veze biti ugrožene jer će stalni partneri razotkriti prevarante u većini slučajeva. Ne podižite ton dođe li do zastoja u poslovnim pregovorima. Opuštena atmosfera preduvjet je za uspješnu suradnju.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Partner bi Jarcima mogao prigovoriti da ga zanemaruje. Posao ili obrazovanje bit će vam na vrhu ljestvice prioriteta, ali unatoč tome pružite voljenom svakodnevnu dozu nježnosti i pažnje. Poradite na slici koju ostavljate u javnosti i ne sramite se istaknuti vrline. Neka vam nastup bude samouvjeren, ali ne i teatralan.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ni Vodenjacima ni sretnicima koji se nađu u njihovoj blizini neće biti dosadno. Vaše društvo bit će im jamstvo za sjajnu zabavu. Ako ste zaljubljeni, sve o čemu ste sanjali naći će vam se nadohvat ruke. Lako ćete pamtiti sve što čujete ili pročitate. Zaposleni će uživati u plodovima minulog rada. Bit ćete vitalni i puni energije.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe, strast između vas i vašeg predmeta želje planut će punim žarom, ali taj odnos krije mnoge zamke. Ako uplovite u vezu, mogli biste otkriti da si nimalo ne odgovarate ili da je druga strana zatajila nešto važno. Ljudi i zbivanja oko vas odvlačit će vam pažnju i prekidati vas u radu. Zdrav razum pomoći će vam da pametno raspolažete ušteđevinom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!