KOPANJE PO PROŠLOSTI

Retrogradna Venera izvlači stare ljubavi iz zaborava i pogoduje Vagama, Vodenjacima, Ovnovima, Lavovima i Blizancima

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 23.05.2020 08:07
  • Objavljeno 23.05.2020 u 08:07
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / PhotoAlto / Profimedia

Otkad je Venera 13. svibnja krenula retrogradno, to jest prividno natraške, vaša se pozornost prebacuje na prošle ljubavi i prijateljstva. Do 25. lipnja pojačano ćete razmišljati o njima, sanjati ih i povremeno imati privid da ste ih uočili na ulici

Budući da se Venera nalazi u komunikativnim Blizancima, pokušavat ćete pronaći izgubljene partnere i prijatelje da biste ponovno stupili s njima u kontakt. Ako kopanje po Googleu i telefonskom imeniku ne dade rezultata, objavit ćete oglas na društvenim mrežama i pozvati sve koji bi mogli znati više o vašim bivšima.

U nekim slučajevima bit će vam dovoljno doznati gdje su i čime se bave. U drugima, nastojat ćete se domoći njihovog telefona i e-maila, a onda oklijevati javiti im se zbog bojazni da ćete biti ignorirani i pogrešno shvaćeni. Postupite onako kako vam emocionalno najviše godi. Osjećate li potrebu za obnovom kontakta, učinite to. Ne dobijete li priželjkivan odgovor, ne brinite - začas ćete se oporaviti.

  • +7
  • +4

Mary-Kate i Ashley Olsen rođene su u znaku Blizanaca 13. lipnja 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: GG / Backgrid USA / Profimedia

Zatišje u vezama

Dok će osobe iz prošlosti izbiti u prvi plan, bilo u mislima, snovima ili stvarnosti, vrijeme Venerine retrogradacije nije optimalno za upoznavanje ili započinjanje veza. Ako ste trenutno u vezi, u njoj će vladati zatišje bilo zato što doslovno nema potrebe ni za kakvim pomakom, bilo zbog tromosti i lijenosti jednog ili obaju partnera.

  • +24
  • +21

Michael Jordan je Vodenjak, rođen je 17. veljače 1963.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mogli biste provoditi više vremena zajedno, prisjećati se ranih dana vašeg odnosa i otkrivati jedno drugom ono što se dosad tajili ili se niste sjetili podijeliti.

Dok je u Blizancima, Venera pogoduje Vagama, Vodenjacima, Ovnovima, Lavovima i samim Blizancima. Oni će biti najzadovoljniji svojim romantičnim statusom, čak i ako su solo. Slobodne Djevice, Ribe i Strijelci bacit će se u potragu za novom ljubavlju, ali će ciljati na pogrešne mete ili će birati neprikladnu taktiku osvajanja.

  • +7
  • +4

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!