NIKAD LJEPŠA

Blista u ružičastom: Andie MacDowell ponosno istaknula sijede uvojke

27.05.2023 u 18:14

  • +4

Andie MacDowell

Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Andie MacDowell, 65-godišnja glumica osim po brojnim filmskim ulogama, poznata je i po svojem istančanom osjećaju za stil

Zvijezda 'Četiri vjenčanja i sprovod' ponovno je bila u središtu pozornosti i u Cannesu gdje je bila kraljica crvenog tepiha odjenuvši prekrasnu haljinu jednostavnog stila ukrašenu resicama u intenzivnoj boji fukscije.

Kreacija bez rukava koja prati figuru načinjena od svilenkaste tkanine pokazala se više nego dobrim izborom, a efektna nijansa ružičaste dodatno je istaknula njezinu sijedu kosu kojom se glumica ponosi.

Look bez greške nadogradila je i zavodoljivim crnim sandalama, dok je make up bio gotovo nevidljiv.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

Inače, glumica je svoju kosu prestala tretirati bojama tijekom pandemije, a kako joj se jako svidio takav prirodan izgled odlučila je zadržati svoje sijede pramenove.

Njezina je preobrazba, dočekana s različitim reakcijama javnosti. Neki su je tako kritizirali i prozvali kako se 'ne brine o sebi', dok su je drugi podržali u odluci da prihvati svoj prirodan izgled.

'Bila sam mlada, a biti starija osoba koja pokušava biti mlada je veliki napor. To je puno truda', izjavila je bez dlake na jeziku lijepa Amerikanka.