top izbor

Njima je nemoguće pogriješiti: 18 najboljih modela tenisica koje baš nikada ne izlaze iz mode

27.05.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Možda nisu glamurozne, no dobar par tenisica nesumnjivo predstavlja neophodan dodatak u ormaru. Privlačnost im je tolika da im ne mogu odoljeti ni najveće zaljubljenice u modu, a brojne modne ikone i influencerice već su ih uklopile u svoje dnevne stajlinge

Najbolje tenisice predstavljaju modeli koji su dovoljno jednostavni da idu uz sve, bilo da preferirate klasiku, bilo luksuzni dizajnerski par. Osim dobrog izgleda, moraju biti udobne.

Za one pomalo neodlučne, ili modne igrače na sigurno, nemoguće je pogriješiti tenisicama kultnih sportskih kuća kao što su Nike, Adidas ili Vans. To su provjerene siluete, uz cool suradnje s visokom modom, markama od Jacquemusa preko Guccija do Wales Bonnera. Dizajni proizvedeni u tim suradnjama obično nude nekompliciran pogled na izvorne dizajne marki tenisica.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

No kako se ti modeli u pravilu rasprodaju munjevitom brzinom, tu su i mnogo pristupačnije alternative. Ključno je pronaći siluetu koja vam se više sviđa, bilo da je sportska, zdepasta ili vitka, i odabrati stil u neutralnoj, obično bijeloj boji. Postoji i mnogo sjajnih opcija u crnoj, smeđoj i sivoj boji.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Iako postoji i vrijeme za sezonske trendi te modele u jarkim bojama, par vječnih tenisica koje se mogu nositi uz bilo koju odjeću predstavlja neophodan dodatak u ormaru. Od dizajnerskih iteracija do vječnih klasika - u galeriji pronađite 18 najboljih modela tenisica koje nikad ne izlaze iz mode.

  • +12
Hit tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo