u 'barbie' stilu

Prvo pojavljivanje nakon poroda: Blake Lively u očaravajućem stajlingu oduzimala dah

27.04.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively prošetala je crvenim tepihom nešto više od dva mjeseca nakon poroda te plijenila pozornost u 'barbiecore' stilu

Nešto više od dva mjeseca nakon što je rodila četvrto dijete, glumica Blake Lively prvi puta prošetala je crvenim tepihom. U društvu supruga Ryana Reynoldsa prisustvovala je manifestaciji Barnard College’s Annual Gala u New Yorku kako bi dodijelila nagradu režiseru Shawnu Levyju.

Njen povratak mnogi su proglasili spektakularnim jer je u očaravajućem proljetnom stajlingu oduzimala dah! Slavna glumica odjenula je dugačku bijelu haljinu spuštenih ramena cvjetnog uzorka s potpisom Caroline Herrere i uparila je s kaputom i cipelama u 'barbie' ružičastoj boji.

Mnogi su komentirali kako je izgledala poput princeze, a tome je pridonijela i valovita kosa stilizirana u glamurozni visoki rep te sofisticirana šminka u osvježavajućim ružičastim tonovima.

Blake Lively time je u potpunosti usvojila 'barbiecore' stil odijevanja kojem prevladavaju žarke ružičaste nijanse, a ovog proljeća postao je toliko popularan da ga možemo vidjeti na svakom koraku!

  • +17
'Barbie' cipele Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

'Osjećam se ponosno što sam uopće izašla iz kuće', priznala je Blake koja je proteklih mjeseci jedina 'pojavljivanja' imala na društvenim mrežama, dijeleći radosne trenutke iz doma koji dijeli s Ryanom Reynoldsom i njihovo četvero djece.

Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia