SHRVANI BOBBY

Bivši Whitneyin suprug slomljen od tuge

12.02.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je saznao da je njegova bivša supruga, pjevačica Whitney Houston, iznenada preminula u 48. godini, Bobby Brown imao je koncert u Mississippiju

Kako pišu američki mediji, Bobby je, vidno potresen i sa suzama na licu, s pozornice uzviknuo 'Volim te'. Nakon što je saznao za Whitneyjinu smrt, Bobby je je doživio emocionalni slom. No pribrao se i odlučio odraditi zakazani nastup, priznavši da mu je ovo najteži trenutak u životu.

Ipak, većinu pjesama nije uspio otpjevati jer je cijelo vrijeme jecao na sceni. Publika mu je pomagala uzvikujući Whitneyjino ime.

Bobby je slao poljupce u zrak i plačući kazao da voli svoju bivšu suprugu. S pozornice je otišao ni ne otpjevavši posljednju pjesmu do kraja. Njegovi prijatelji rekli su da ga je vijest o Whitneyjinoj smrti jako potresla.

'Jecao je na telefon. Nije mogao izgovoriti što se dogodilo. Izvan sebe je', rekao je jedan izvor.

Bobby Brown i Whitney Houston bili su u braku prepunom uspona i padova 15 godina prije nego što su se odlučili razvesti 2007. godine. Godine 1993. su dobili kćer Bobbi Kristinu, a u njihovu domu nekoliko je puta morala intervenirati i policija zbog žestokih sukoba supružnika.

Bobbyja mnogi smatraju krivim za Whitneyjine probleme s drogom.

Inače, na dodjeli nagrada Grammy, koja će se održati večeras u Los Angelesu, bit će odana počast preminuloj Whitney Houston, koja je osvojila šest ovih prestižnih glazbenih priznanja.