LJEPOTICE NA OKUPU

Bivše misice dale podršku Elizabeti Burg

25.11.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Elizabeta Burg putuje na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u Las Vegasu 29. studenog. Bivše misice Sarah Ćosić, Ivana Delač Đolo, Lana Obad, Natalija Prica, Ivana Gržetić i Marijana Kužina došle su je pozdraviti i zajedno s Marijom i Vladimirom Kraljevićem dale joj posljednje savjete za nadolazeće obaveze

Lijepa Elizabeta u Ameriku putuje nekoliko dana prije ostalih natjecateljica iz 90 zemalja svijeta jer je očekuje snimanje nove kampanje za večernje haljine Sherri Hill sa slavnim fotografom Fadilom Berishom iz New Yorka koji je snimao brojne svjetske zvijezde.

Odabrati savršen styling za sve evente svjetskog izbora, na kojem će Elizabeta boraviti tri tjedna, uistinu neće biti problem budući da su već spremni prepuni koferi sa glamuroznim večernjim i koktel haljinama Sherri Hill te desetak pari elegantnih cipela poznatog dizajnera Gimmija Baldinija.

Vizažisti Yves Rochera savjetovali su Elizabeti kako napraviti dnevni i glamurozni make-up, a gospođa Renata Vinšek koja ju je također došla pozdraviti pokazala joj je nekoliko varijanti frizura za sve prigode.

Elizabeta Burg prema svjetskim portalima izbora ljepote visoko kotira te je smatraju i jednom od favoritkinja ovogodišnjeg izbora.

Mlada ljepotica intenzivno se pripremala trenirajući i usavršavajući engleski.