IVANA PETKOVIĆ ČEVRA

Bivša misica, a danas uspješna menadžerica plijenila poglede u stajliš izdanju

09.05.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Ivana Petković Čevra koja je titulu Miss Hrvatske ponijela 1999. godine, danas uspješna PR menadžerica poznatog Loreala, plijenila je poglede u stajliš izdanju na predstavljanju novog muškog parfema kuće YSL

Na partiju u novootvorenom zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa, mnogi su pogledi pratili ovu lijepu brinetu, mamu dvoje djece.

Vitka Ivana izgledala je kao da je upravo sišla s modne piste u prekrasnom plavom kombinezonu bez rukava, a odličan look upotpunila je žutim clutchem i zlatnim sandalama.

Minimalistički make up, viseće naušnice i ležerna frizura lijepo su se uklopili u ovaj chic outfit.

  • +23
Poznati na promociji novog YSL parfema Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Event je privukao mnoga poznata lica poput Kristine Šalinović, Antonije Stupar Jurkin, Đurđice Vorkapić, Kristine Krepele, Petre Sever, Ane Radišić, Nenada Korkuta, Ivana Friščića, Horvata Čaglja, Koste Miljkovića i dr.

Uz gosta voditelja Ivana Šarića, događanju su nazočili i lica kampanje, Boris Štok (glazbenik) i Matko Huđ (poduzetnik, Instagramer) koji su zajedno s prijateljima branda, Markom Šimunović, poznatim hrvatskim barberom te Vidom Juračićem, poznatim YouTuberom podijelili svoje priče o uspjehu, odvažnosti i hrabrosti slijediti svoj životni put i snove.

Inače, novi muški parfem jednostavno nazvan Y, djelo je legendarnog Dominiquea Ropiona, zanimljiv je miris koji je kombinacija drvenastih i toplih, balzamičnih nota.