VJEČNI MODEL

Mia Kovačić zna kako kombinirati efektnu Zarinu haljinu pristupačne cijene

21.04.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Košulja haljina sjajan je odabir za razne prigode: od svečanosti do razigranih svakodnevnih kombinacija. Mia Kovačić jučer je pokazala kako nositi efektnu crno-bijelu haljinu na kopčanje te kako uz nju kombinirati modne dodatke

Voditeljica InMagazina Mia Kovačić jučer je pokazala jedan od sjajnih načina nošenja haljine na kopčanje. Za jučerašnju emisiju odabrala je kombinaciju koja bi mogla inspirirati mnoge pri kreiranju poslovnih outfita u kojima će se osjećati dobro, a pritom izgledati jako stylish!

Kovačić se pojavila u crno-bijeloj haljini apstraktnih šara te asimetričnog donjeg ruba. Struk u Zarinoj dugoj haljini s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima naglasila je širokim smeđim remenom.

Upravo na taj način naglasila je ženstvenu siluetu, a kombinacija je bila još više chic zbog crvenih salonki u špic.

Haljine na kopčanje savršen su izbor ukoliko ste u potrazi za ženstvenim poslovnim outfitima u kojima ćete izgledati dotjerano, ali pristojno i elegantno. Ovu zanimljivu haljinu Mia je pronašla u Zari i to po cijeni od 50 eura, što je vrlo prihvatljiv iznos za ovu bezvremensku haljinu koju možete nositi u raznim prigodama.

Košulja haljina iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za rockerski džir kombinirajte ju uz kožnu jaknu i glomazne čizme ili popularne Converse tenisice, a u elegantnijim prilikama poslužite se Miom Kovačić kao inspiracijom.

  • +21
Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević