SUPER SILVA:

'Bilo mi je jako teško, mislila sam da neću to moći podnijeti'

Bionic
Reading

Teška prometna nesreća, krađa, tjeralice, zatvor, depresija i anoreksija. Sve je to iza nje. Super Silva nekoliko se godina skrivala od javnosti i napokon se odlučila na javnu ispovijed

Silvija Mišanović znana kao Super Silva, više nije vlasnica onog zavidnog poprsja. Od mršavljenja su se otopili i njezini najveći atributi.

'Od one desetke, ja mislim da nije ostala ni četvorka', rekla je Silva u intervjuu za Exkluziv Tabloid

Sjaj i luksuz u kojem je uživala stara Super Silva, novoj su samo uspomene.

'Bilo je dosta toga lošeg, teško mi se opće prisjećati svega. Prošla sam kroz sve. Pošto nisam umrla - moram se boriti dalje. Bilo je jako teško da čovjek misli da to sve može podnijeti, naravno, kasnije čovjek shvati da nije superžena, nije supermen. Pokušavaš prilagoditi svoju životnu situaciju nekakvom sadašnjem tijeku. Pružam onoliko koliko mogu', dodaje Silva.

Život joj se promijenio u sekundi. Nakon prometne nesreće završila je na dugotrajnoj hospitalizaciji. Prognoze su bile strašne: nikada više neće prohodati.

'Ono što te ne ubije, to te ojača. Nisam znala da ću u životu imati jedno takvo iskustvo. Uvijek sam prije, dok sam bila mlada, poletna i optimistična, govorila sve imam u životu. Samo bolnica i zatvor. Evo samo još to. Na kraju nažalost dogodilo mi se upravo to. Prvo bolnica, onda zatvor', ističe Super Silva.

U bolnici se razočarala u muškarce. Nitko od njezinih bivših partnera nije se čak ni raspitao za njezino zdravlje.