TJEDNI HOROSKOP

Bikovima se smiješi napredovanje na poslu, Lavovi neka pripaze na troškove, a izlasci s prijateljima bit će izvor dobre zabave za Škorpione

23.08.2021 u 06:47

Bionic
Reading

Ovnovi bi zbog zaokupljenosti poslom mogli zanemariti bližnje, a oni neće imati razumijevanja za njihovu zauzetost. Mnogim Bikovima planetarni raspored donosi mogućnost napredovanja na poslu dok će Rakove veseliti ljetne i morske aktivnosti poput plivanja, ronjenja ili odbojke na pijesku. Strijelci bi zbog svoje brzopletosti u naletu ljutnje mogli govoriti i stvari koje ne misle

Usprkos umoru i padu energije, Ovnovi će savjesno obaviti svoj dio posla. Nitko im neće moći prigovoriti na račun ostvarenih rezultata, iako će smatrati da mogu više i bolje. Pripadnici ovoga znaka neka odbace štetne navike, poput pušenja ili neumjerenog uživanja u hrani.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Sarah Jessica Parker rođena je u znaku Ovna 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bikove čeka tjedan koji će obilovati pozivima prijatelja na druženje. Njihova će veza biti na vrhuncu, ponajviše zbog vedrine, optimizma i smisla za humor. Samci će biti u potrazi za nekim u čijoj će im blizini srce jače kucati. Željni su strasti i uzbuđenja pa se neće zadovoljiti ničim manjim.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samce rođene u znaku Blizanaca očekuje ostvarenje vruće ljetne avanture dok one u vezama očekuju nesporazumi s partnerom, nakon kojih će uslijediti strastveno pomirenje. Pripadnici ovog znaka trebaju izbjegavaju dugo boraviti na velikim vrućinama, a posebno ako imaju problema sa srcem ili tlakom.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će u naletu ljutnje posezati za niskim udarcima i time nekoga duboko povrijediti. Samce će veseliti izlasci i provodi, no ustuknut će ako osjete da ih netko želi zavesti. Zbog straha od razočaranja podići će zid oko sebe. Tjedan će obilježiti intenzivna komunikacija s klijentima i strankama. Puni energije, Rakovi će uživati u aktivnom načinu života.

  • +2
Margot Robbie rođena je u znaku Raka 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: PictureLux / The Hollywood Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci Lavovi ljubavne će partnere birati ne samo na temelju privlačnosti, već i prema popularnosti ili čak imovinskom stanju. Neće im biti važni pokloni i laskanje, koliko će cijeniti sigurnost i stabilnost koje vam može pružiti netko ostvaren u životu. Parovi koji odlaze na put doživjet će nezaboravna iskustva. Lavovi će biti široke ruke i trošiti novac na stvari koje ih vesele, no nisu im potrebne.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice se neće zadovoljavati kompromisima. Ići će na sve ili ništa, pa čak i ako to znači donošenje teških odluka. Ako nisu zadovoljni u vezi, bez mnogo razmišljanja potražit će sreću na drugom mjestu. Pred slobodnjacima je susret s fatalnim predznakom. Mnogi će napredovati ili će se odvažiti na osamostaljenje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Venera u vašem znaku Vagama donosi mnogo razloga za osmijeh. Samci će upoznati osobu za koju će imati osjećaj kao da je oduvijek poznaju. Sjajna komunikacija i povezanost na podsvjesnoj razini bit će znak da je ovo tek početak lijepe ljubavne priče. Parovi će uspješno razbiti monotoniju duge veze. Prilikom donošenja oduka, više no inače Vage će se oslanjati na intuiciju.

  • +3
Marion Cotillard rođena je u znaku Vage 30. rujna 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će preispitivati svoje odluke i osjećati da su u određenim situacijama pogrešno postupili. Izlasci s prijateljima bit će im izvor dobre zabave. Odnosi s kolegama zahtijevat će više pažnje i strpljenja. Mnogi će se riješiti tegoba koje su ih proteklih tjedana mučile, a aktivan način života doprinijet će boljem zdravlju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samcima rođenima u znaku Strijelca glavno će oružje prilikom zavođenja biti smisao za humor i prijateljski pristup. Na poslu dolazi do promjena. Siti spoznaje da manje sposobni suradnici brže napreduju, prionut će na posao da dokažu nadređenima kako bi trebali ozbiljnije računati na njih.

  • +2
Katie Holmes rođena je u znaku Strijelca 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci koji nisu u vezi neka pripaze da nespretnom izjavom ili postupkom ne uplaše udvarača koji je dugo skupljao hrabrost da vam priđe. Rođeni u ovom znaku primit će poziv potencijalnog poslodavca i biti pozvani na informativni razgovor dok će oni koji su željni napredovanja biti premješteni na bolju poziciju u postojećoj firmi.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samce Vodenjake će slučajan susret ispuniti očekivanjima. Vezanima zvijezde donose mogućnost poboljšanja odnosa s voljenim, a najsretniji će biti parovi koji su na odmoru jer će uspješno probuditi romantiku. Pitanja nasljedstva i podjele imovine doći će u prvi plan. Ako s rodbinom imate nekih nerazjašnjenih situacija, nastojat ćete mirnim putem istjerati stvari na čistac. Poslovne aktivnosti zahtijevat će točnost i preciznost, u čemu ćete se odlično snalaziti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Eva Mendes rođena je u znaku Ribe 5. ožujka 1974. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rođenima u znaku Riba strast i požuda upravljat će postupcima. Mogli bi izgubiti glavu za privlačnom osobom koju će nastojati pod svaku cijenu osvojiti, pa čak i ako su u vezi ili braku. Kasnije bi mogli požaliti svoja djela, no pohota će biti jača od razuma. Ribe bi se mogle žaliti na umor, nisku energiju i pad imuniteta. Uzimanje vitamina pokazat će se korisnim, a bilo bi dobro i da se ne izlažu velikim naporima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.