ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Pripazite, pun Mjesec u Škorpionu uznemirit će duhove

10.05.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Puni Mjesec nastupa 10. svibnja u 23 sata i 43 minute na 20 stupnjeva i 25 minuta Škorpiona, pri čemu tvori opoziciju sa Suncem u Biku. Njegov će se utjecaj osjećati i cijeli četvrtak, dok Mjesec ne izađe iz opozicije

Svaka Mjesečeva faza zahvaća cijeli zodijak, no ovu će najjače osjetiti Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci rođeni između 5. i 15. u mjesecu. Nešto će slabiji (i nježniji) biti učinak uštapa na Rakove, Djevice, Jarce i Ribe s kraja druge i početka treće dekade.

Danas i sutra vaši će osjećaji biti vrlo intenzivni, no nećete nalaziti prikladne kanale njihova izražavanja. Zbog toga ćete držati emocije u sebi ili će one izbijati na pogrešnim mjestima ili pred pogrešnim ljudima.

Kad se Sunce i Mjesec nađu suprotstavljeni u Biku i Škorpionu, u središte pažnje će doći pitanje 'što je moje, a što tvoje'. Ovo se može doslovno odnositi na vlasništvo nad stvarima ili na polaganje prava nad ljudima u ljubavnim vezama ili roditeljskim odnosima.

Suzdržite se od nametljivosti

Postoji ozbiljan rizik od ljubomornih ispada, utemeljenih ili ne, i ljubavnih izjava koje će iznenaditi, a možda i zabrinuti one kojima su upućene. Netko bi mogao doživjeti vaš sentimentalni istup kao nametljiv.

U ove dane obilježene iracionalnošću savjetujemo svima da pričekaju neko vrijeme prije nego što povuku planirane poteze ili objave okolini ono što osjećaju.

U međuvremenu si dajte oduška tako što ćete staviti svoje emocije i planove na papir. Nakon dva-tri dana imat ćete jasniji pogled na stvari pa će rizik od pogrešnih postupaka biti manji. Možda ćete u konačnici od nečega odustati i tako izbjeći gubitke.