VICTORIA STARMER

Bijela haljina i sjajne sandale: Nova prva dama ima dobitnu kombinaciju za ljeto

10.07.2024 u 14:23

  • +2

Victoria Starmer

Izvor: Profimedia / Autor: WPA POOL / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon useljenja u londonski Downing Street, bračni par Starmer uputio se na prvo inozemno putovanje u ulozi britanskog premijera i nove prve dame

U večernjim satima utorka Victoria i Keir Starmer odletjeli su za Washington uoči novog izdanja NATO-vog samita, a putno izdanje nove prve dame očekivano je privuklo pozornost.

Već u prvim danima suprugova mandata poslala je poruku britanskoj srednjoj klasi odabirom crvene haljine laskavog kroja, koja ne košta pravo bogatstvo, a u haljini slične siluete ovog tjedna zaputila se preko Bare.

Strukiranog kroja i s dodatkom lepršavih rukava, bijela haljina na novoj prvoj dami pokazala se punim pogotkom i sasvim prigodnim odabirom u ljetnoj sezoni. Osim toga, detaljem veza prilagođava se trendovskoj boho chic estetici, čija popularnost tradicionalno raste s porastom temperatura.

Kao i izdanjem za premijerni dolazak u londonski Downing Street, i ovim je istaknula obuću metalik sjaja, točnije par visokih sandala s tankim remenčićima, kojima je zaokružila putno izdanje s trendovskim predznakom.

Victoria Starmer trenutačno radi na području medicine rada za NHS (nešto kao HZZO kod nas), a u razgovoru za Times u svibnju njezin suprug izjavio je da namjerava zadržati posao ako on pobijedi na izborima.