TOTALNI PREOKRET

Bieber se ponovno okrenuo vjeri

09.06.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Navodno se Justin Bieber podvrgnuo ceremoniji čišćenja grijeha

Teen superstar kojeg u posljednje vrijeme samo prate skandali ponovno se odlučio okrenuti vjeri. Mladi glazbenik u mnogim je ranijim intervjuima tvrdio da je odgojen u kršćanskom duhu te da mu vjera jako puno znači.

Kako je objavio TMZ, Biebs je prvo proučavao Bibliju s pastorom Carlom Lentzom, a zatim se oprao od grijeha u posebnoj ceremonijalnoj kadi koja bila postavljena u crkvi.

Bieber se našao na meti brojnih kritika nakon što su svjetlo dana ugledali njegovi rasistički video isječci u kojima je kazao da bi se želio priključiti Klu Klux Klanu. Snimljeni su prije nekoliko godina kad je Biebs bio tek na početku karijere. Mladi se glazbenik ispričao zbog tih nepromišljenosti, a u njegovu je obranu stao i njegov mentor Usher.

'Bieber je tad bio naivno dijete. Nije razumio negativne poruke koje proizlaze iz rasizma. Sad je pak mladić koji je suočen s prilikom kako postati bolji te poslužiti primjer drugima kako ne bi napravili slične pogreške', rekao je Usher.

Justinu su svoju podršku iskazali i drugi Afroamerikanci, među kojima i Whoopi Goldberg, Mike Tyson, Young Money, Floyd Mayweather i Souljah Boy