LEONA PARAMINSKI:

Bez problema ću se skinuti za film

17.09.2010 u 09:06

Bionic
Reading

'Danas mi skidanje pada malo teže nego prije, no bez problema ću se skinuti ako je to umjetnički opravdano', voli reći Leona Paraminski koja se vratila u sapunicu 'Najbolje godine'

Veterinarka Majda, koja je lani nakon ljubavne afere s oženjenim krčmarom morala napustiti selo Dragošje, nova je uloga Leone Paraminski u 'Najboljim godinama', piše 24express.

Leona ističe da je napokon ispunjena i sretna, a otkako je prodala stan u Remetama u kojem je živjela s bivšim dečkom Borisom Meštrovićem, totalno je, kaže, oslobođena. 'Ljudi se često nepotrebno vežu uz neke stvari, a tek kad ih se riješe, prodišu', izjavila je. Stan je morala prodati jer je trebala sama otplaćivati kredit od 7200 kuna za njega, dok su ranije plaćali popola.

'Ponovo ću kupiti stan, ali ne na kredit, nego kad uštedim novac. Zasad mi više odgovara ovako jer se već sutra mogu preseliti ako mi se prohtije', kaže Leona koja sada živi s dečkom Tinom Komljenovićem. On je inženjer elektrotehnike koji će uskoro i doktorirati. Već je dobio nekoliko ponuda iz inozemstva, pa Leona ne isključuje mogućnost da se odsele iz Hrvatske.