BLANKA KAČER

Nova Matešina ljubav monokromatski look podignula je modnim dodacima koje svi priželjkuju

22.09.2023 u 10:12

  • +3

Blanka Kačer

Izvor: Cropix / Autor: DARKO TOMAS

Bionic
Reading

Blanka Kačer, nova djevojka Zlatka Mateše, nazočila je obilježavanju 25. godina Poliklinike Svjetlost upriličene u Zagrebu, a njezina elegantna modna kombinacija nije mogla proći nezapaženo

Lijepa Splićanka, koja je osvojila srce bivšeg premijera i predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, za ovu je prigodu odabrala uvijek poželjan monokromatski stajling i to od tkanine satenskog sjaja.

Atraktivna profesorica na Sveučilištu u Splitu privlačila je mnoge poglede u elegantnoj modnoj kombinaciji, sakou i odgovarajućim hlačama sa širokim nogavicama.

  • +46
25. rođendan Poliklinike Svjetlost Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Ovu all black modnu kombinaciju podignula je moćnim detaljima s potpisom prestižnih modnih kuća: kožnim Chanelovim remenom i torbom prepoznatljivog dizajna koja pouzdano daje posebnost svakom outfitu.

Riječ je o efektnoj bež torbi Jodie s potpisom Bottega Venete, a ona se odlično uklopila u ovaj chic stajling. Luksuzna talijanska kuća pod kreativnim vodstvom Daniela Leeja proživljava zvjezdane dane slave, a ova divna torba doista je komad kakav bi svaka trendseterica voljela imati u svojoj kolekciji.

Ovu večernju modnu kombinaciju zaokružila je ravno isfeniranom kosom s razdjeljkom po sredini i upečatljivim crvenim ružem.