HIT PO DUĆANIMA

Bez kojih krpica nećete moći ovog proljeća

12.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Žene će ovog proljeća biti trendi i poželjne budu li se što bolje naoružale plemenskim uzorkom. Nosi se na haljinama, hlačama, bluzama, cipelama, torbama… Za vas smo potražili zanimljive komade iz lanaca ulične mode

Lanci ulične mode prepuni su odjeće koja nosi plemenske motive, kroz najrazličitije geometrizirane forme. Odlikuju ih crna i bijela boja u kombinaciji s toplim, zemljanim bojama: smeđom, bordo i narančastom.

Pećinski crteži - što jednostavni, što nezamislivo komplicirani, a sve jednako privlačno, dolaze na maksi haljinama, tunikama, dugim suknjama, ljetnim haljinicama. Bit će poželjni i na modnim dodacima, osobito špagericama, torbama i u obliku nakita, najčešće drvenog ili onog od kostiju, donoseći dašak Afrike. Tu spadaju i sandale s drvenom petom, kao i torbe i šeširi od slame.

Ponekad će biti teško razaznati radi li se o Navajo indijancima ili dalekoj Africi, no bitno da je u skladu s prirodom, pomalo divlje i primamljivo za odgonetnuti. Sve što ženu čini zanimljivom…

Prorešetali smo lance ulične mode - Sisley, Heruc Galleriju, Guess, Naf-Naf, Benetton, Mass, Zaru H&M te potražili po nekoliko komada s ovim printom, jer u nekoliko plemenskih krpica će svakako valjati uložiti s nadolaskom proljetnih dana.