UVIJEK U TRENDU

Bez greške: Ljupka Gojić Mikić ponovno održala lekciju iz stila

14.06.2020 u 15:53

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki je prava modna inspiracija, pa ne čudi da je često vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica

Njezin je stil razigran i mladenački, a iako je itekako upućena u modne trendove, Ljupka ih nosi na svoj, razigran i beskrajno šarmantan način.

Poduzetna Zagrepčanka koja stoji iza uspješnog modnog brenda Jolie Petite svakim svojim stajlingom dokazuje zbog čega je uvijek među najbolje odjevenim domaćim fashionisticama. 

Lijepa brineta ponovno je pokazala svoj istančani smisao za modu outfitom za koji je zaslužila samo pohvale. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@joliepetitebyljupkagojic 🤍

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Ljupka je doista u stanju i najjednostavniji stajling učiniti efektnim, a to je pokazala i novom fotografijom na Instagramu.

Riječ je o predivnoj asimetričnoj haljini u bijeloj boji duljine ispod koljena koju je bez greške uparila s traper jaknom i ravnim natikačama.

I ova minimalistička haljina njezinog brenda Jolie Petite može se stilski transformirati bez obzira na priliku ili doba dana, pa je bez problema možete isfurati i za večernje ili dnevne prigode.

Inače, Ljupka se nakon godina života u Japanu, sa suprugom Mihaelom Mikićem i djecom vratila u Zagreb.

Ljubav jedne od naših najuspješnijih manekenki i nogometaša započela je prije dugih 20 godina, a supružnici Ljupka i Mihael Mikić iza sebe imaju i dugih 14 godina braka.

'Kad je nešto stvarno ljubav, onda to mora opstati. Zajedno smo otkad smo bili klinci, prošli smo neke situacije koje su nas očvrsnule i zbog toga smo prije postali zreli te shvatili što treba cijeniti. I kada su nam govorili da nećemo uspjeti, nas dvoje bili smo uporni', izjavila je lijepa Ljupka koja s Mihaelom ima tri kćeri.