POSLOVNA KOMBINACIJA

Prva dama Sanja Musić Milanović plijenila poglede u elegantnoj haljini trendi uzorka

14.06.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Prva dama Sanja Musić Milanović njeguje elegantan poslovni stil i najčešće je možemo vidjeti u haljinama A-kroja koje laskaju svakoj figuri

Supruga predsjednika RH Zorana Milanovića ljubiteljice je modne klasike, a njezin je stil ženstven i decentan no uvijek s nekim odmakom.

Diplomirana liječnica godinama je vjerna A-krojevima pa se i na 29. sastanku pedijatara Dalmacije u Kninu odlučila za haljinu tog stila ovoga puta od efektnog 'animal' uzorka koji je već nekoliko sezona veliki hit. 

Knin: Prva dama Sanja Musić Milanović sudjeluje na sastanku pedijatara Dalmacije Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ovaj upečatljivi dezen uspješno je uklopila u svoj poslovni look, a zanimljivu haljinu upotpunila je remenom i trendi gležnjačama na vezanje u istoj nijansi svijetlosmeđe.

Diskretan make up i bob frizura kojoj je godinama vjerna zaokružili su ovaj outfit.

Zoran Milanović i Sanja Musić upoznali su se 1991. godine - on kao upravo diplomirani pravnik, ona kao studentica medicine i rođena Zagrepčanka hercegovačkog podrijetla. Vjenčali su se tri godine kasnije te dobili dva sina, Antu Jakova i Marka.