UŽIVA U HRVATSKOJ

Beyonce na Hvaru sunčala trudnički trbuščić

06.09.2011 u 20:24

Bionic
Reading

Trudna Beyonce sa suprugom Jay-Z-jem uživala je na Hvaru u morskim radostima

Poznata pjevačica Beyonce koja je javnost nedavno iznenadila viješću o trudnoći stigla je danas 40-metarskom jahtom na Hvar u

pratnji supruga Jay-Z-ja. Nakon uživanja u Italiji gdje je slavna pjevačica proslavila 30. rođendan, par je produžio i do Hvara.


Jahtu su usidrili u blizini našeg najsunčanijeg otoka, a budući roditelji uživali su dva sata u beach baru Hula Hula, doznaje Dnevnik.hr. U pratnji prijatelja pili su koktele, a lijepa trudnica počastila se samo onima bezalkoholnima.

Beyonce je blistala bez imalo šminke na licu i s prirodno raspuštenom kosom. Odjevena u bijeli dvodijelni kupaći kostim, slavna pjevačica pokazala je svoj trudnički trbuščić. Dobro raspoloženje nisu joj pokvarili ni znatiželjni fotografi, pa im se u jednome trenutku i zbunjeno nasmiješila. Nakon uživanja na Hvaru, Beyonce i Jay-Z u pratnji prijatelja vratili su se na svoju jahtu.

Beyonce je, podsjetimo, na nedavnoj dodjeli MTV-jevih nagrada iznenadila javnost objavivši kako je trudna. Izjavila je i kako nikada nije bila sretnija u životu. Nakon brojnih poslovnih obaveza, slavni par uzeo je malo vremena za odmor, a Hrvatska im je za to očito idealna destinacija jer joj se već nekoliko puta vraćaju.