VJEČNA DOLČEVITA

Besprijekorno izdanje Kate Middleton krije Zarin komad od 150 kuna

20.01.2022 u 09:12

Bionic
Reading

U slučaju odjevnih kombinacija Kate Middleton, pristupačne krpice s potpisom high street brendova redovito izgledaju skupocjeno, a nakon uvida u komade njezina izdanja na prvom kraljevskom angažmanu u aktualnoj godini, jasno je kako je ovaj put nadmašila samu sebe

Za službeni posjet muzeju Foundling u Londonu, Kate Middleton u modnom smislu učinila je ono što joj najbolje ide – recikliranje već viđenih komada. Ovoga puta nosila je svoje omiljene predmete iz garderobe s potpisom španjolske Zare i britanskoga brenda Jigsaw.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Uz rasprodani plavi kaput potonjeg brenda, koji je prvi put odjenula u siječnju 2020., Middleton je uzela kombinirala Zarin crni džemper s visokim ovratnikom vrijedan 150 kuna i odgovarajuće hlače brenda Jigsaw s trendovskom siluetom.

Hlače visokog struka široke su i blago dugačke, što im omogućuje da se elegantno prelijevaju preko klasičnih salonki, koje stižu s potpisom brenda Emmy London. Stil hlača Kate Middleton, koji se često naziva puddle, postao je čest prizor na street style sceni i u stajlinzima it djevojaka poput Belle Hadid, Hailey Bieber i Dua Lipe.