multifunkcionalni komplet

Besprijekorno glatka koža od glave do pete

26.04.2019 u 15:45

Bionic
Reading

Predstavljamo Braunov Silk-épil 9 Beauty Set, multifunkcionalni komplet za njegu lica i tijela

Svaka se od nas povremeno zaboravi posvetiti samoj sebi, a s toliko puno obaveza koje treba uskladiti i odluka koje treba donijeti, potpuno je razumljivo da mali beauty rituali koje volite mogu ponekad pasti na listi prioriteta. A kada konačno pronađete malo vremena za sebe, vrlo vjerojatno na prvo mjesto ide njega kože lica – jer svi znamo koliko je važno pridržavati se adekvatnog režima njege za taj dio tijela.

Međutim, što se događa od vrata naniže? Koža je naš najveći organ, čija je površina oko 2 metra četvorna. Naučiti brinuti o njoj vrijedna je navika, međutim često zaboravljamo na taj dio.

Stoga, premda dan ima samo toliko sati koliko ima, treba nekako pronaći rješenje u obliku rutine koju ćete stići provesti. Braunov novi Silk-épil 9 Beauty Set osmišljen je upravo s tom idejom vodiljom te nudi multifunkcionalni uređaj za različite potrebe njege kože tijela: od eksfolijacije preko uklanjanja dlačica do masaže.

Može se koristiti i 'na suho' i pod tušem te je prijenosan pa može ići s vama kamo god se zaputite tako da vam rutina njege uzme što manje vremena, ali bez kompromisa po pitanju rezultata, pa vam ostaje više vremena sve ono u čemu zaista uživate.

5 tretmana. 1 uređaj.

Izvucite najbolje iz proizvoda kojima raspolažete uz Braun Silk-épil 9 Beauty Set koji pruža rezultate kao salonski tretmani, a dolazi u jednom zgodnom pakiranju i toliko je svestran da s njim možete napraviti 5 različitih tretmana u udobnosti vlastitog doma. Osim toga, toliko je jednostavan za upotrebu da svaki tretman možete neprimjetno ubaciti čak i najužurbaniji dnevni raspored.

Jutro

Obogatite jutarnju rutinu tuširanja nježnim eksfolijacijskim četkicama – 10.000 tankih vlakana nježno uklanja mrtve stanice kože i potiče njezinu regeneraciju, pružajući vam neodoljivo glatku, svilenkastu kožu koju ne možete prestati dodirivati. A kada trebate malo intenzivniju njegu, koristite četkicu za dubinsku eksfolijaciju i omiljeni piling pa će vam koža biti kao nova, a naporne urasle dlačice će postati stvar prošlosti!

Podne

Subota je ujutro i već kasnite na ručak, ali želite se osjećati što bolje. Ne brinite, Braun Silk-épil 9 toliko brzo uklanja dlačice da ćete izaći iz kuće za tren oka.

Večer

Nakon napornog dana sve što želite je malo opuštanja. Zato je tu masažni jastučić na koji možete nanijeti malo ulja za tijelo (odaberite lavandino ili neko drugo ulje koje ublažava stres) i tako masažom odagnati dnevne napore te istodobno vidno poboljšati izgled svoje kože.

Spavanje

Prije nego što uronite u krevet i prepustite se tom tako važnom punjenju baterija, posegnite za Braunovim uređajem za lice FaceSpa PRO i zaokružite svoju rutinu njege od glave do pete. Nježna četkica za osjetljivu kožu dubinski uklanja make-up i nečistoće ostavljajući vašu kožu spremnom za noćni predah, a pritom osigurava da vaši proizvodi za noćnu njegu budu što učinkovitiji.

Postanite stručnjak

Kreirajte kućni spa doživljaj kojemu se možete prepustiti uz tehnologiju Braun Silk-épil 9 SensoSmart™. Zahvaljujući pametnim senzorima, ova nova tehnologija koristi crveno svjetlo kojim vas upozorava da prilagodite pritisak i rukovanje uređajem za što učinkovitiju epilaciju. Senzori SensoSmart™ osiguravaju da u jednom jednostavnom potezu dođete do maksimalnog broja dlačica. 

Iskustvo nježne epilacije

Nitko to neće poreći, epilacija ispočetka zna biti bolna, ali srećom Braun Silk-épil 9 osmišljen je tako da pruži što nježnije iskustvo. Njegove pulsirajuće aktivne vibracije čine tretiranje zahtjevnijih područja poput gležnjeva i koljena lakšim, dok mogućnost suhe i mokre epilacije dopušta korištenje u kadi ili pod tušem za dodatnu ugodnost.

Istražite ponudu novih Braun beauty setova za epilaciju.