PUT ŽENE

Besplatna stručna konferencija za potpuni životni 'refresh'

11.12.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Pitate se kako u životu natrpanom obvezama i svakodnevnim stresom pronaći vremena za sebe i koristiti optimalno svoje potencijale? Koji su mali trikovi velikih majstora zdrave prehrane ili kako uz nekoliko dobrih savjeta održavati željenu težinu? Kako 'spriječiti a ne liječiti' kad je o zdravlju riječ i kako zabrinutosti, apatiji i depresivnim osjećajima pokazati veliki znak 'stop'? Koje su skrivene mudrosti ženskog tijela i uma što mogu lako biti 'žila kucavica' bolje i sretnije kvalitete življenja?

Sve odgovore na ta pitanja, uz niz zanimljivih i poticajnih polusatnih predavanja, možete dobiti na besplatnoj konferenciji 'Put žene', organiziranoj pod organizacijskom kapom centra Partus i Vertebre, koja će se održati u utorak, 17. prosinca s početkom u 16.30 sati u Novoj galeriji na adresi Zagrebačka avenija 104. Ulaz na konferenciju je besplatan, ali je obvezna prethodna prijava zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete ovdje

Sve pripadnice ljepšeg spola, između 30 i 50 godina kojima je ova konferencija i namijenjena, kada se prijave, na licu mjesta očekuju i 'neke posebne poslastice', poput intenzivne-terapeutske masaže vrata, plesa, filma, te mnogih saznanja temeljenih ponajprije na najnovijim rezultatima istraživanja i rada iz područja humanističke i neurolingvističke psihologije, kineziologije i nutricionizma o kojima će im govoriti stručnjaci, između ostalog Mirta Fraisman-Čobanov, Jasna Rilović, Ivana Štulić, Patricija Šimić, Daniel Rafaelić i drugi, a sve kako bi to primijenjeno mogle (is)koristiti na svom putu osobnog životnog razvoja i značajnog podizanja njegove kvalitete.