NOVI PROBLEMI

Bernie viđen u društvu nepoznate ljepotice

16.02.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Iako je nedavno javno zavapio da ne može živjeti bez Slavice, 78-godišnji Bernie Ecclestone, vlasnik Formule 1, svojim ponašanjem to baš i ne potvrđuje

Multimilijunaš je viđen u društvu nepoznate vitke i visoke mlade dame u jednom otmjenom londonskom restoranu, a kako su ironično primijetili britanski novinari, Slavica (50) mu tada baš i nije bila na pameti.

Prema pisanju www.dailymail.co.uk, vremešni Bernie i atraktivna mlada dama dobro su se zabavljali u restoranu Ivy, a iako nije bilo nikakve akcije, par je bio sjajno raspoložen.

'Djevojka i Bernie su samo razgovarali, pijuckali svoja pića i smijali se, no nije bilo otvorenih izljeva nježnosti', primijetio je jedan posjetitelj restorana.

Ipak, Slavica je sudeći po svemu još uvijek odlučna u namjeri da se razvede. Premda se činilo da su ratne sjekire zakopane nakon zajedničkog posjeta Beogradu, bivša manekenka podrijetlom iz Rijeke prije nekoliko mjeseci angažirala je odvjetnicu Liz Vernon, kako bi joj pomogla da dobrano isprazni lisnicu jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

Slavica i Bernie imaju dvije kćeri, Tamaru (24) i Petru (20).