RAZGOVOR ZA PRESS ONLINE

Bernie oduševljen Cecom Ražnatović

31.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Iako su izbjegli govoriti o svome navodnom ljubavnom brodolomu, Slavica i Bernie Ecclestone u intervjuu za srpski Press online otkrili su razloge svog dolaska u Beograd i Srbiju počastili 'mudrim' političkim savjetima

Trenutačno najtraženiji svjetski par u krizi, navodno mirenje obavio je upravo u srpskoj prijestolnici. Iako u ekskluzivnom razgovoru o temi koja trenutačno najviše zanima javnost – njihovu razvodu, nigdje nema ni riječi što je mogući uvjet koji su Ecclestoni postavili pri realizaciji intervjua, novinar priče o razvodu naziva 'lažnima ili dobrom glumom'.

Veća pozornost stavljena je na njihov dolazak u Beograd, za kojega je zaslužan poziv profesora Boška Đukanovića njihova bliskog prijatelja, te govorancije o Slavičinu srpskom porijeklu. Gospođa Ecclestone se pohvalila da je 'svojataju' i Hrvati i Slovenci, te nastavila da su njezini pravi korijeni u Maglajanima, piše Press i dodaje kako je riječ o mjestu koje se nalazi u Bosni i Hercegovini na prostoru Republike Srpske, pa je Riječanka Slavica porijeklom Srpkinja.

U čast slavnim supružnicima, profesor Đukanović priredio je veliki party, na kojemu je, među ostalim, nastupila i Svetlana Ražnatović - Ceca. Bernie (78) kojega Press online naziva 'srpskim zetom', odmah je pokazao interes za pjevačicu, na što mu je Slavica odbrusila izrekom da mu je 'trava u tuđem dvorištu uvijek zelenija'. Mudrosti Ecclestoneovih tu nisu stale. Šef Formule 1 Srbiji je savjetovao da se drži dalje od Europske unije. 'Ne vidim koja je prednost ulaska Srbije u Europsku uniju. Najbolje bi bilo da stojite na svojim nogama, da se uspravite sami', rekao je Bernie te nastavio: 'EU će vas samo kontrolirati, a ta zajednica nema budućnost, naročito ekonomsku', prenosi Press online.

Ecclestone je ujedno uklonio i svaku nadu da će Srbija u skorije vrijeme uspjeti na polju Formule 1 zaključivši da 'koliko god neki vozač bio talentiran, bez jakih sponzora nema šanse da uđe u F1', a na ovim prostorima prednost je dana nogometu.