ZAHTJEVNE NASLJEDNICE

Bernie Ecclestone neumorno radi da bi kćerke lagodno živjele?

17.01.2011 u 11:54

Bionic
Reading

80-godišnji tajkun Formule 1 priskrbio je kćerkama luksuzne domove, a opterećen je i milijunskom alimentacijom koju plaća bivšoj supruzi Slavici

Bernie Ecclestone uz svoje bogatstvo od 2,4 bilijuna funti i dalje je prisiljen raditi kako bi priskrbio kćerkama luksuzno stanovanje i raskošan život. 80-godišnji tajkun Formule 1 opterećen je i milijunskom alimentacijom koju plaća bivšoj supruzi Slavici pa je izvjesno da starost neće dočekati u potpunom miru.

Njegove kćerke, 26-godišnja Tamara i 22-godišnja Petraimaju luksuzne zahtjeve pa su u zadnje vrijeme postale ponosne vlasnice kuće u Kensington Palace Gardensu i vile Sloane u kvartu Chelsea. Dvije kuće nalaze se na najskupljim imanjima u Engleskoj, a smještene su u prestižne četvrti.

Iako činjenice govore drugačije, predani Bernie ipak inzistira da je skromno odgajao svoje nasljednice ta da ih nije razmazio, već im samo malo pomogao na londonskom okrutnom tržištu.

'One su dobre djevojke i ja sam jako ponosan na njih. Nisu glupe kad je riječ o novcu. Vrlo su razumne, a to je osobina koju smo majka i ja uvijek nastojali poticati kod njih. Obje su u stabilnim vezama, puno putuju, a smatram da će renoviranje jednog imanja biti od velike koristi za Tamaru. Taj projekt će ju zaposliti i obogatiti vrijednim iskustvima. Kad dođe vrijeme za prodaju, ostvarit će dobar profit na nekretninama', izjavio je za Sunday Times. 26-godišnja manekenka priprema se useliti u novi dom s dečkom, burzovnim mešetarom Omarom Khyamijem, te planira provesti cijelu godinu dotjerujući i renovirajući kuću.

Njena mlađa sestra također se raduje preuređenju doma koji je kupila od tajkuna Anthonyja Bamforda te već planira ugraditi novi bazen i skupocjenu, modernu teretanu. Tamo će stanovati s novim dečkom Jamesom Stuntom, a susjedi će joj, među ostalima, biti i zvijezde Elizabeth Hurley, Jemima Khan i Mick Jagger