TAJNI POSJET HRVATSKOJ

Bernie Ecclestone naručio odijela od trogirskog krojača

23.11.2011 u 07:44

Bionic
Reading

Premda može birati dizajnere koje god želi, šef Formule 1, Bernie Ecclestone, u tajnosti je prije dva tjedna posjetio Trogir kako bi posebno naručio dva odijela od trogirskog krojača Borisa Burića Gene

Bernie Ecclestone prije dva tjedna u tajnosti je posjetio Trogir kako bi naručio dva odijela od Borisa Burića Gene. Kad su odijela bila gotova, dostavili su ih Bernieju u London, piše Večernji.hr. Poznati je Britanac već nosio odijelo našeg krojača na vjenčanju kćeri Petre, a za koju je prigodu ovaj put šivao, Gena nije htio otkriti.

'Istina je, ali nisam Modni Mačak, nego ozbiljan krojač', otkrio je Burić za Večernji.hr i dodao da je cijena odijela, 9.800 kuna, ista za sve. 'Klasično odijelo šije se dva do tri sata, a ja svoje radim 60 sati. Nema stajanja, radim po cijeli dan', rekao je Gena.

Genina odijela, koja se šiju po mjeri, specifična su po ruskoj kragni i kopčanju splitskih muških nošnji. 'Mogao je birati bilo koje odijelo na svijetu, novac mu nije bio bitan, a izabrao je baš moje. Bernie je pravi džentlmen, u mom odijelu poslao je sliku o sebi, ono odaje eleganciju i dostojanstvo', ponosno je dodao Burić.