S NJIMA JE SVE LAKŠE

Bazični komadi koji će vam olakšati svakodnevno spremanje trebali bi se naći na vrh vaše liste prioriteta

06.11.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za isplativim komadima koje ćete moći nositi dug niz godina i koji će se lako prilagoditi svakom vašem stajlingu, onda definitivno trebate investirati u ove bazične komade koji će vam olakšati svakodnevne muke pri sklapanju odjevnih kombinacija

Jesen je pravo vrijeme za organizaciju ormara i nadopunu postojeće kolekcije s nekoliko novih komada kojim ćete nadopuniti svoje svakodnevne stajlinge, a kako ne biste svako jutro mozgali ispred ormara, uzaludno kopajući po policama u potrazi za odgovarajućim stajlingom, odlučili smo vam priskočiti u pomoć.

Riješite se svega što niste nosili duže od dvije, tri godine, jer ako neki komad odjeće niste odjenuli u tom vremenskom periodu, vjerojatno nećete i u narednim danima. Također bi bilo dobro da selektirate odjeću po bojama i vremenskim dobima te da na početak ormara posložite odjeću koja će vam biti potrebna u toplijim danima koji slijede.

Kada ste to učinili, dobit ćete jasniju viziju što imate, a što vam od odjeće nedostaje. Sada slijedi idući korak - šopingiranje! Pripremili smo nekoliko stajlinga na koje nas je inspirirala blogerica Kristen Marie Nichols te smo izdvojili bazične komade u koje vrijedi investirati novac, jer će uvelike olakšati vaše svakodnevno spremanje za posao.

Riječ je o isplativoj odjeći, obući i modnim dodacima koja se vrlo lako kombinira i prilagođava raznim prigodama, poput kave ili ručka nakon posla, a neće tek tako izaći iz mode, pa ćete ih moći nositi dugi niz godina. Ako neki od sljedećih odjevnih komada nemate u svom ormaru, vrijeme je da to promijenite čim prije.

Baloner + jednostavna crna haljina + gumene čime

Sako + poderane traperice + štikle

Majica s podvrnutim rukavima + casual hlače

Čizme s četvrtastim potplatom

Polo vesta + hlače širokih nogavica + klasična crna torba

Trenirka + predimenzionirani sako + visoke čarape + tenisice

Efektni sako + hlače s prorezom + remen + cipele s kitten petom