PRIYANKA I NICK

Baš su chic: Za ovu su modnu kombinaciju zaslužili titulu nastajliš para Hollywooda

19.04.2023 u 12:53

  • +5

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Indijska glumica Priyanka Chopra i njezin suprug, glazbenik Nick Jonas, bili su među najzapaženijim uzvanicima na premijeri nove špijunske serije 'Citadel'

Zanosna 40-godišnja brineta, koja je svojedobno ponijela titulu Miss svijeta, ima pune ruke oko promocije nove serije Prime Videa, a u Londonu je izazvala veliku pozornost na premijeri u društvu 10 godina mlađeg supruga.

Za ovu je prigodu zavodljiva Indijka odabrala upečatljivu crvenu satensku haljinu koju potpisuje Vivienne Westwood, a ona je istaknula njezinu besprijekornu figuru.

  • +5
Priyanka Chopra na premijeri serije 'Citadel' Izvor: Profimedia / Autor: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica, koja je izgradila impresivnu karijeru i u Hollywoodu, ovu je seksi haljinu, rađenu po mjeri te s korzetom od svilenog satena i velikim dekolteom, uparila s cipelama na petu.

Upečatljivu modnu kombinaciju upotpunila je ženstvenom frizurom stiliziranom u lagane uvojke, a glamurozan stajling zaokružila je crvenim ružem.

Njezin suprug, s kojim je u braku od 2018., bio je vrlo elegantan u klasičnom crnom odijelu. Inače, par je prošle godine dobio kćerkicu Malti Marie uz pomoć surogat-majke.