'OVO JE MOJE TIJELO'

Društvene mreže gore: Rachel McAdams iznenadila svojim prirodnim izdanjem

19.04.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Glumica Rachel McAdams, koja ovih dana promovira svoj novi projekt 'Are You There God? It's Me Margaret', prema hvaljenoj knjizi Judy Blume, izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama svojim najnovijim fotosessionom

Lijepa glumica, koje se mnogi sjećaju i zbog uloga u seriji 'Pravi detektiv' te filmovima 'Opasne djevojke', 'The Notebook' i 'Spotlight', za magazin Bustle odvažila se i ponosno pozirala s nedepiliranim pazusima!

'Ovo je moje tijelo', poručila je zgodna 44-godišnjakinja i pokazala dlačice ispod pazuha nakon što je zamolila časopis da upotrijebi minimum retuširanja na tom snimanju.

  • +3
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Slavna plavuša hrabro se razotkrila na raskošnom kauču na fotosessionu za Bustle.

44-godišnjakinja slavi svoje tijelo te je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju s dlačicama ispod pazuha, što je uzburkalo društvene mreže i izazivalo podijeljene reakcije. McAdams je i na drugoj fotografiji sa snimanja, na kojoj je u pripijenoj bijeloj haljini bez rukava, bez zadrške dala uvid u to kako izgleda s nedepiliranim pazusima. Kako su poručili iz časopisa, sve su snimke minimalno korigirane na zahtjev same glumice.

Lijepa plavuša, koja sa životnim partnerom Jamiejem Lindenom ima sina i kćer, rekla je za Bustle: 'Na ovom fotosnimanju nosim donje rublje od lateksa. Ali ja sam rodila dvoje djece. Ovo je moje tijelo i mislim da je važno da se vratim u svijet. U redu je izgledati najbolje što možeš, raditi na tome i biti zdrav, ali to je za svakoga drugačije.'

Trenutno promovira svoj novi film 'Are You There God? It's Me Margaret', filmsku adaptaciju iznimno popularne knjige koju je napisala Judy Blume. U svom poduljem intervjuu za Bustle, između ostalog priznala je da se i dalje osjeća 'krivom' što je uzela dvogodišnju stanku od glume na vrhuncu karijere sredinom 2010-ih, kako bi 'ostala zdrava'.

Dok je razmišljala o svojoj šokantnoj odluci o odbijanju glavnih uloga u filmovima 'Vrag nosi Pradu', 'Casino Royale', 'Mission: Impossible III', 'Iron Man' i 'Get Smart', glumica je otkrila da ju je to natjeralo da se zapita 'odbacuje li sve'.

Unatoč tome što povremeno osjeća žaljenje što nije prihvatila te uloge, glumica koja je bila nominirana za Oscara rekla je da uvijek napravi korak natrag i pomisli: 'To je bila prava osoba za to.'

'Trebale su mi godine da shvatim što sam to intuitivno radila', objasnila je, dodajući da joj je uvijek prioritet bilo mentalno zdravlje te se u mladosti borila s posljedicama slave.

Dodala je da joj je to pomoglo da se osjeća kao da preuzima kontrolu te se sama doživljavala kao senzacija koja se proslavila 'preko noći' nakon što je postala poznato ime ulogama u filmovima 'Opasne djevojke', 'The Notebook' i 'Lovci na djeveruše'.

Dolazak friške diplomantice Sveučilišta York, koja je tri godine radila u McDonald'su, na holivudsku A-listu, otkrila je u tom intervjuu, bio je mučan.