CHRISTINA AGUILERA

Baš me briga za kritike o mojoj težini

11.01.2012 u 11:30

Bionic
Reading

'Kritizirali su me da sam premršava i da sam predebela, ali ja se osjećam samouvjereno u svojoj koži', izjavila je Christina Aguilera pozirajući u korzetu za Marie Claire

Svima je poznato da je Christina Aguilera dobivala i gubila na težini, a to joj mediji nisu nimalo opraštali. Za američko izdanje magazina Marie Claire otkrila je da se s vremenom prestala obazirati na kritike na temu njezina konfekcijskog broja.

'Prošla sam kroz vrijeme uzdizanja, a prošla sam i kroz teška razdoblja kad su se svi okomili na mene i osobito moju težinu, ukratko šibala me cijela paleta popratnih stvari koje prate ovaj biznis', rekla je Aguilera.

'Nakon što su me prozivali zbog mršavosti, pa debljine, shvatila sam da moram blokirati kritike, automatski. Volim svoje tijelo. Moj dečko voli moje tijelo. Moj sin je zdrav i sretan, i to je sve što mi je doista važno', rekla je 31-godišnja pjevačica.

'I da, ne važem se. Svoju težinu kontroliram prema tome stanem li u svoju odjeću. Dug je bio taj put dok nisam naučila prihvaćati sebe baš onakvu kakva jesam. Dug, ali isplativ', rekla je.