UVIJEK LIJEPA

Baš joj pristaje: Za ovaj zavodljivi stajling Severina je zaradila samo pohvale

22.05.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Severina se ovih dana nalazi u posjetu Rimu, a atraktivna Splićanka na svojem je Instagram profilu izazvala pomutnju najnovijim modnim izdanjem

Zgodna glazbenica uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica što iznova dokazuje svakim svojim pojavljivanjem.

Efektni kožnati baloner zmijskog uzorka brenda Mona i trendi sandale s remenčićama bili su odličan odabir koji je oduševio Severinine brojne fanove na društvenim mrežama.

'Najljepša', 'Predivna', 'Ljepotica', 'Žena i pol', samo su se redali komplimenti pored fotografije uz koju je Severina napisala 'Justify My Love' referirajući se na dobro poznatu stvar pop kraljice Madonne koju je pratio provokativan video spot.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

U kratkom roku Seve je za ovaj smjeli look zaradila bezbrojne pohvale.

Inače, Severina je pak nedavno podržala našu predstavnicu na Eurosongu, svoju sugrađanku Splićanku Albinu.

Za Slobodnu Dalmaciju je izjavila kako je imala sjajan nastup bez obzira na plasman.

'Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je sa 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam, sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti, jer je uživo još slađa', rekla je Severina koja je Hrvatsku 2006. predstavljala na Eurosong s pjesmom 'Moja štikla'.

Severina je te godine završila na 13. mjestu, a slavili su osebujni finski metalci Lordi s pjesmom 'Hard Rock Hallelujah'.