CASUAL IZDANJE

Katie Holmes u šetnji s 15-godišnjom kćeri Suri Cruise pokazala besprijekoran osjećaj za stil

22.05.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Katie Holmes, 42-godišnja glumica i bivša supruga Toma Cruisea, ne odvaja se od svoje jedinice, Suri Cruise koja je ove godine proslavila 15 rođendan

Slavna glumica koja se proslavila ulogom u kultnoj teen seriji 'Dawson's Creek' poznata je po svojim genijalnim street style kombinacijama pa je i u šetnji sa Suri, privlačila poglede.

Katie voli casual chic pa je za ovu prigodu odabrala svijetloplavu košulju, trendi traperice širih nogavica kakve su ove sezone hit i bež loaferice s potpisom prestižnog Guccija.

Iako su bijele košulje vječiti modni klasik, i varijante u svijetloplavoj boji uvijek su dobrodošle u garderobi što je dokazala i Katie Holmes.

  • +3
Katie Holmes i Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ležeran look koji joj sjajno stoji Katie je upotpunila trendi sunčanim naočalima Marca Jacobsa, kosom stiliziranom u valovima i smeđom torbicom 'sedlo' oblika brenda Hunting Season.

Njezina kćer koja je gotovo svojom visinom stigla svoju slavnu mamu, bila je odjevena poput svojih vršnjakinja pa je nosila kratki top tie-dye uzorka, donji dio trenirke i visoke platnene tenisice, conversice.

Iako je nedavno prekinula vezu s chefom Emilijem Vitolom Jr., Katie je izgledala raspoloženo i uživala u druženju sa svojom kćeri koju je dobila u braku s Tomom Cruiseom. 

Katie je prohodala s Tomom 2005. godine, a nakon sedam mjeseci su se zaručili i vjenčali 2006. u Scijentološkoj crkvi koju je Katie kasnije napustila. 

Nakon razvoda Katie je šest godina bila u vezi s Jamiejem Foxxom s kojim je prekinula 2019. godine.