ŽENE PRIZNALE

Atraktivne i niske češće glume orgazam

22.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Svaka treća žena priznala je da je tijekom seksualnog odnosa prenaglašenim dahtanjem i lažnim uzdasima zadovoljstva glumila orgazam

Kao najveće glumice pokazale su se one atraktivne te žene nižega rasta. Zanimljivi podaci dobiveni su istraživanjem provedenim na 30.000 žena iz Velike Britanije. Svaka treća ispitanica priznala je da partneru vrlo često priušti lažni orgazam. No, još se zanimljivijim pokazalo da je 'gluma' osobito zastupljena kod određenih skupina žena.

Naime, žene niže od 165 centimetara dvostruko češće shvaćaju krevet kao teatar te su se najčešće izjašnjavale kao 'muljatorice'. Uzevši u obzir, neovisno o visini, sve atraktivnije pripadnice ljepšega spola, lažiranje seksualnoga vrhunca još je učestalije.

Dakle, rezultati istraživanja mogli bi se, karikirano, shvatiti i na način – ako upoznate ljepoticu nižega rasta, možda će već pri predstavljanju ispuštati uzdahe strasti. Neki će čitatelji možda u memoriji svojih moždanih režnjeva prekapati statistiku žena s kojima su spavali te s rezignacijom zaključiti kako je statistički moguće da su neke bile neiskrene u vezi njihova koitualna umijeća. No, i žene se mogu zapitati jer je čak 25 posto muškaraca priznalo da su nekada znali odglumiti zvuke zadovoljstva.