nensi kustić

Atraktivna supruga prvog čovjeka hrvatskog nogometa u Dohi privlači poglede: Navija u trenirci čiji dizajn potpisuje kćer Anice Kovač

17.12.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Baš kao što na nogometnom terenu reprezentativci i čelne osobe nogometnog svijeta privlače pažnju, tako izvan terena poglede privlače njihove bolje polovice. Tako ispred hotela Hilton Doha, gdje je smještena hrvatska reprezentacija nije mogla proći nezapaženo Nensi Kustić

Atraktivna crnka odjevena u trenutku izraženo crvene boje zasigurno je bila jedna od onih koja je danas u Dohi privlačila poglede. Iza tamnih sunčanih naočala skrivala se Nensi Kustić, atraktivna supruga prvog čovjeka hrvatskog nogometa. Snimio ju je Cropixov fotograf ispred Hilton Doha, u društvu Davorke Dalić, supruge izbornika Zlatka Dalića.

Baš kao što supruga izbornika Dalića ne propušta značajne nastupe reprezntacie, tako je i supruga predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića došla dati svoju podršku. Za odlučujući dan za hrvatski nogomet odabrala je pravo navijačko izdanje, po posljednjoj modi.

  • +7
Članovi obitelji i navijači ispred hotela Hilton Doha Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Naime, atraktivna crnka nosila je jarko crvenu trenirku s istaknutnom kartom Lijepe naše. Udoban i trendi dizajn djelo je mlade poduzetnice Leticije Kovač. Naime, kćer Anice i Roberta Kovača nedavno je, vrlo prigodno, predstavila liniju sportskih trenirki, savršenima za bodrenje naše reprezentacije, a modeli dolaze u bojama hrvatske zastave i s detaljem prepoznatljive šahovnice.

Za ove upečatljive komade mladu Leticiju inspirirao je otac Robert koji je ostavio značajan tra u hrvatskom nogometu, a majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, prenijela joj je ljubav prema modi i osjećaj za estetiku. Osim toga, upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by Leticija Kovac.

Modni dizajn s istaknutim hrvatskim potpisom odmah je zapeo za oko i Nensi Kustić koja ju je spojila s povećom Armani crnom, prošivenom torbom i tenisicama.

Kolekcija trenirki by Leticija Kovac Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Poje