U opuštenom izdanju

Mama joj je modni uzor: Kći Anice i Roberta Kovač ne viđamo često, a danas je privlačila poglede na zagrebačkoj špici

11.03.2023 u 17:10

Bionic
Reading

Sunčano subotnje prijepodne u središte grada privuklo je brojne građane željne druženja, kave i šetnje, a među njima su bila i neka poznata lica poput starije kćeri bivše misice i nogometnog reprezentativca, Leticija Kovač

Devetnaestogodišnja Leticija, kći Anice i Roberta Kovača, realizirala je svoju kreativnu ideju kojom je spojila strasti svojih roditelja. Uoči Svjetskog prvenstva u Katru, dizajnirala kvalitetne i moderne sportske trenirke. U jednoj takvoj, u bijeloj verziji prošetala je ove subote po centru grada.

Na bijelu trenirku iskombinirala je crnu kratku jaknu baseball stila, bijele tenisice a u ruci je nosila plavu torbicu. Dobro raspoložena mlada dama oči je zaštitila trendi minijaturne sunčane naočale kvadratnog oblika kakve su drmale modnom scenom krajem 90-ih i početkom milenija. Dugu plavu kosu je oblikovala u pletenicu.

Jednostavna i neopterećena obiteljskim zaleđem, Leticija gradi svoj poslovni put. 'Pripadam generaciji Z, a i ja i moji vršnjaci volimo udobnu i komotnu, ali i modernu i cool odjeću. Upravo zato su trenirke bile logičan izbor. Trenutno mi je najveći izazov uskladiti sve obaveze jer cijela priča oko njih postaje sve veća, ali to su slatke muke', ispričala je nedavno za tportal.

Kad je riječ o njezinom modnom stilu i kakvu odjeću preferira, trenirka je kaže postala njezin izbor za gotovo sve prilike. 'Volim je nositi doma, u šetnji s psom, ali i na fakultetu. Udobna je, mogu je kombinirati i s ne tako sportskim komadima, što je upravo moj stil, spoj sportskog i elegantnog', rekla nam je mlada dizajnerica.

  • +4
Leticija Kovač Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Poje