TINA GABER

Atraktivna partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba pripijenom haljinom istaknula vitku figuru

08.02.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Slovenski premijer Robert Golob i službeno je predstavio svoju novu partnericu, atraktivnu brinetu Tinu Gaber

Predsjednik slovenske vlade Robert Golob nazočio je proslavi uoči ovogodišnjeg praznika kulture u društvu partnerice Tine Gaber. Nakon što je prije mjesec dana u javnost došla informacija da su par Golob je i službeno predstavio svoju novu partnericu slovenskoj javnosti.

Premijer Robert Golob na proslavi uoči ovogodišnjeg praznika kulture službeno je predstavio svoju novu partnericu Tinu Gaber, s kojom se ponosno ušetao u dvoranu Cankarjevog doma.

Bivša Miss Hawaiian Tropic, televizijska voditeljica, poduzetnica, influencerica na društvenim mrežama i bivša lobistica držala je premijera Goloba za ruku.

Za ovu je prigodu odabrala efektnu bijelu haljinu načinjenu od tkanine ukrašene sitnim svjetlucavim šljokicama s velikim crnim remenom. Kosu je stilizirala u blage valove, a oči je istaknula u smokey eyes stilu.

Prve informacije da su premijer i Tina Gaber par pojavile su se u javnosti prije nekoliko tjedana. Uočeni su u trgovini namještajem, a zajedno su bili i na božićnom koncertu u Vatikanu.

Ni premijer ni Gaber tada nisu željeli potvrditi vezu te su oboje istaknuli da ne komentiraju svoju privatnost. Navodno su posljednjih dana nekoliko puta viđeni zajedno u Ljubljani.

Kako pišu slovenski mediji, premijer Golob i zgodna Tina upoznali su se preko Urše Gaber, njezine sestre, koja je bila Golobova poslovna tajnica u tvrtki Gen-I, a sada radi u kabinetu premijera.

Robert Golob nije prvi premijer koji je svoju novu partnericu službeno predstavio javnosti na državnoj proslavi. Učinio je to 2006. godine i tadašnji premijer Janez Janša te se prvi put službeno javno pojavio s Urškom Bačovnik na državnoj proslavi uoči Dana reformacije, a tri godine kasnije vjenčali su se.