TRIKOVI KOJI PALE

Plus size ljepotica otkrila kako snimiti savršen selfie

28.02.2017 u 15:20

Bionic
Reading

Plus size model i zagovarateljica prirodne ženske ljepote i oblina Ashley Graham na svom profilu na Instagramu ima 3.3 milijuna pratitelja s kojima redovito dijeli selfije. Koja je tajna savršenog selfija i o čemu pritom trebate voditi računa kako bi skupili više pratitelja na svom profilu, Graham je otkrila u 5 jednostavnih koraka

Ako imate 3.3 milijuna fanova na Instagramu, zdrav razum kaže da zasigurno radite nešto kako treba. Ako prelistate profil na Instagramu modela Ashley Graham primijetit ćete kako plus size ljepotica itekako zna trik ili dva kako dobro ispasti na slici.

Graham na svakoj slici u prvi plan stavlja svoj zabavan i vedar karakter, no njezina vješta tehnika dobrog selfija ono je što joj pomaže gomilati lajkove. No prema riječima zvijezde, zabilježiti savršeni selfie nije uvijek jednostavno kako se na prvu čini.

'Kada sam na snimanju s nekim vrhunskim fotografom, ponekad je dovoljno dva, tri klika da dobijemo savršenu sliku, no kod selfija vrijede druga pravila. Čak je i za modela normalno da ponove 20 i više selfija dok ne uslikaju onaj koji mogu iskoristiti. Ako ste zadovoljni s tim kako ste ispali, uvijek glasam za to da objavite sliku bez grižnje savjesti, ali ako želite razvaliti svoj sljedeći selfie, evo što trebate imati na umu', rekla je Ashley Graham za Instyle.

1. Pronađite svoj kut od 45 stupnjeva

'Ljudi misle da sam luda kada to kažem, ali ja uvijek držim kameru pod kutem od 45 stupnjeva umjesto u razini očiju. Iznenađujuće je djelotvorno jer na taj način do vaše jagodične kosti dođu do izražaja', tvrdi plus size model.

2. Umjesto filtera odaberite kontrast

'Nisam ljubitelj Instagram filtera i aplikacija za uređenje slika. Zašto jednostavno ne biti ono što jeste? Kada je moj selfie potrebno naglasiti pojačam kontrast fotografije pa izgleda izoštrenije', otkrila je Graham koja je veliki zagovaratelj prirodnog izgleda i ženskih oblina.

Thank you #breathlessrivieracancun for a great start to celebrating my bday month!☀️🎉🌊🌴😎 #scorpio

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

3. I bi svjetlo!

'U svjetlu leži tajna dobrog selfija. Gdje god se nalazili, pronađite najbolje osvjetljenje jer o tome ovisi hoće li selfie uspjeti ili neće. Ja na svom mobitelu imam LuMee maskicu za mobitel s dodatnim osvjetljenjem koja nikada ne pada', dodaje Graham.

4. Budite prirodni

'Više lajkova dobijem na slikama na kojima sam opuštena i na kojima izgledam prirodno nego na slikama na kojima sam super dotjerana. I zato smijte se! A ako izgleda čudno ili isforsirano, pomislite na nešto smiješno kako biste sami sebe nasmijali na sav glas. Upalit će, kunem se', tvrdi model koji upravo sudjeluje u novoj sezoni reality showa 'America's Next Top Model u kojem djevojkama pomaže ponašati se ispred objektiva.

5. Pokažite svoju osobnost

'Svi smo mi na Instagramu kako bi pokazali svijetu komadić sebe, stoga nemojte previše razmišljati o onome što objavljujete. Budite originalni i, što je najvažnije, zabavite se pritom!', poručio je model.