ZAVODNIK BROJ 1

Ashley Cole molio ljubavnicu za fotku na kojoj je gola

19.07.2011 u 17:24

Bionic
Reading

'Pitala sam ga za njegovu ženu, a on je rekao da se ne želi pomiriti s njom. Govorio mi je ono što sam željela čuti', ispričala je Jessyca prijateljici koja je pak sve otkrila britanskom The Sunu

Razočaranjima za britansku pjevačicu i članicu žirija talent šoua 'X factor' Cheryl Cole nikad kraja. Nakon što je otkriveno da je njezin bivši suprug Ashley Cole spavao sa stjuardesom Kerry Meades nekoliko dana prije nego što se odlučio pomiriti sa Cheryl, još je jedna ljubavnica izašla u javnost s pričom koja potvrđuje da će Chelseajev nogometaš zauvijek ostati ženskaroš.

Naime, model za donje rublje, Amerikanka Jessyca Rayanne otkrila je da je sredinom lipnja spavala s Ashleyjem koji ju je poslije molio da mu pošalje fotografiju na kojoj je gola.

'Pitala sam ga za njegovu ženu, a on je rekao da se ne želi pomiriti s njom. Govorio mi je ono što sam željela čuti', ispričala je Jessyca prijateljici koja je pak sve otkrila britanskom The Sunu.

Nogometaš i manekenka navodno su mjesecima bili u kontaktu prije nego što su se upoznali prošli mjesec, kada je Ashley pozvao Jessycu u svoj unajmljeni stan u Los Angelesu.

'Jessyca i Ashley flertovali su cijelo vrijeme. Nekoliko sati proveli su u jacuzziju ljubeći se. Nakon toga otišli su u njegovu sobu i više ih nismo vidjeli. Kad ju je zamolio da mu pošalje fotografiju na kojoj je gola, shvatila je da baš i nije tako dobar momak kakvim se predstavljao', rekla je Jessycina najbolja prijateljica Destiny Monique.

Manekenka je nakon toga odlučila prekinuti odnose s nepopravljivim britanskim nogometašem.