EFEKTNA I LASKAVA

Nakon što ju je odjenula slavna olimpijka: Ova Zarina haljina od 230 kuna rasprodana je brzinom svjetlosti

14.07.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana dijeli nas od Ljetnih olimpijskih igara u Tokyju nakon što su prošle godine otkazane zbog pandemije. Brojne televizijske ekipe diljem svijeta posljednjih dana pripremaju se za praćenje ovog velikog sportskog događanja, pa tako i španjolska, na čelu s bivšom olimpijskom zvijezdom u brzom hodanju Marijom Vasco

Nakon što su prošle godine otkazane uslijed pandemije svega nekoliko dana dijeli nas od Ljetnih olimpijskih igara u Tokyju. Svjetske televizijske ekipe za ovo sportsko događanje naveliko se pripremaju, pa tako i španjolska, a ulogu jedne od brojnih komentatorica događanja na terenima imat će bivša olimpijka Maria Vasco.

Tijekom predstavljanja španjolske TV ekipe koja će medijski popratiti Ljetne olimpijske igre u Tokyju, poznata prvakinja u brzom hodanju osvanula je u zanimljivom modelu haljine, za koji se ispostavilo da je djelo poznatog španjolskog brenda Zara.

Nakon što je ugledana na Vasco ova haljina po cijeni od 230 kuna u potpunosti je rasprodana na stranicama Zarine internetske trgovine u Španjolskoj, a ništa drugačiji scenarij nije ni u Hrvatskoj.

Dizajna na preklop i s mnoštvom uzoraka u patchwork maniri, ova haljina posebno će laskati različitim tipovima ženske figure, a zahvaljujući upečatljivom izgledu, nimalo ne čudi to što je rasprodana na Zarinim stranicama.