ZNA KAKO

Antonio Banderas poklonima spašava brak

17.07.2012 u 22:01

Bionic
Reading

Brak 51-godišnjeg glumca Antonia Banderasa i njegove tri godine starije supruge zadnjih je mjeseci na klimavim nogama. Uzrok su navodna glumčeva udvaranja mlađim kolegicama, praćena ljubomornim ispadima njegove supruge.

'Antonio na sve moguće načine želi vratiti suprugino povjerenje. U zadnje vrijeme kupuje joj romantične darove, šapuće joj nježne riječi, šalje poruke i cvijeće. Sve to samo da je ponovno pridobije jer je i te kako svjestan da bi ga Melanie mogla ostaviti', otkrio je novinarima prijatelj Antonija Banderasa i Melanie Griffith.

Naime, brak 51-godišnjeg glumca i njegove tri godine starije supruge zadnjih je mjeseci na klimavim nogama. Uzrok su navodna glumčeva udvaranja mlađim kolegicama, praćena ljubomornim ispadima njegove supruge. Zato ne iznenađuje što je 54-godišnja Griffith prije nekoliko dana snimljena u šetnji bez vjenčanog prstena.

'Oduvijek ga je držala na uzici. Znala je da će Antonio vidjeti te slike pa je iskoristila medijsku pozornost da mu poruči: Ne smiriš li se, ostat ćeš bez obitelji!. 'Njih dvoje će zasigurno ostati skupa, ali to će odlučiti tek nakon što mu Melanie protrese tlo pod nogama – kazao je prijatelj para.'