OSTAVLJA BEZ DAHA

Antonija Mišura nikada nije bila zavodljivija

22.07.2015 u 18:55

Bionic
Reading

Košarkašica Antonija Mišura ostavila je sve bez daha snimivši 'look book' za novu kolekciju modnog brenda Cataleya by Martina Ješe

Kampanja je snimana u marini D-Marin u Sukošanu, a naša sportašica još jednom je manekenski posao odradila kao da se inače bavi samo modelingom. Zahvaljujući vitkoj liniji, Antonija može nositi što god poželi, bilo da bira crop top uz usku suknju, resice, ravne cipele, štikle, bilo ženstvenu haljinu.

Nova kolekcija, jednostavno nazvana Cataleya SF2015, namijenjena je ženama koje vole izgledati drugačije, koje se u svom stilskom izražavanju igraju bojama i koje znaju prepoznati vrijednosti vrhunskog brenda. A ova kolekcija upravo donosi haljine, majice i suknje različitih boja koje će upotpuniti ljetni look svake prave trendseterice.

I dok je Antonija Mišura zvijezda u svakom smislu te riječi, Martina Ješe sa svojim brendom Cataleya pokazuje odlučnost i hrabrost da modernoj ženi ponudi i modernu kolekciju, spremno odgovarajući na zahtjeve nemilosrdnog modnog tržišta.